moumou joutsen untuvatakki

Tiesittekö, että Suomen ylpeys Joutsen Finland Oy on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja? Tämä 75 vuotias yritys pitää meidät lämpiminä vuodesta toiseen. Oikein hoidettuna untavatakki säilyy sukupolvelta toiselle ja maksaa hintansa takaisin. Joutsen symboloi puhtautta kuvainnollisesti, mutta kannattaa pitää mielessä, että mitä useammin untuvatakkia puhdistaa, sitä pidempään se palvelee. Aluksihan Joutsen valmisti vain untuvatyynyjä sekä -peitteitä, mutta onneksemme tuotanto laajennettin makuupussien kautta myös untuva-asuihin.

Epäeettisten tuottajien vuoksi hieman epävakaasta maineesta kärsivä untuva on täytemateriaalina erinomainen. Joutsenen suhtautumisen untuvaan ja sen tuotantoon voi tarkistaa täältä, kun se niin monelle tuntuu olevan sydäntä lähellä. Lyhyesti kerrottuna tämän perheyrityksen tuotteisiin käytettävä untuva hankitaan eurooppalaisilta maatiloilta, joissa linnut kasvatetaan hyvissä elinolosuhteissa. Untuva on unelmankevyt materiaali ja se myös hengittää sekä lämmittää hyvän ilmansitomiskykynsä vuoksi. Untuvan vahva rakenne takaa untuvatuotteille hyvän kulutus- ja pesunkestävyyden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syy, miksi untuvatakin arpominen lukijoideni kesken tuntuu hyvältä idealta, on yksinkertainen. Vaikka itse hiihtelen välillä ylivilkkaan verenkiertoni vuoksi rotsi auki pakkasella, tahdon näyttää teille, ettei untuvatakkiin pukeutuminen tarkoita palleroksi muuttumista. Näytän oman takkini avulla myöhemmin, mitä tarkoitan, mutta sitä ennen voisitte kurkistaa esimerkiksi kuinka hyvältä Jonna näyttää untuvatakissa. Missään ei näy pisaraakaan sitä tätimäisyyttä tai junttiutta, mitä untuva- tai toppatakit joillekin edustava. Suomalaisista suunnittelijoista mm. varsin arvostettu Jukka Rintala on suunnitellut untuvatakkeja myyntiin Joutsenelle. Tiesittehän muuten, että JoutsenShop-nettikauppa mahdollistaa Joutsen-tuotteiden tilaamisen myös sinne, mistä ei jälleenmyyjiä löydy tai valikoimat ovat rajoitetut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos oma untuvatakki on unelmasi, kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, minkä kolmesta Kia Kosken suunnittelemista untuvatakeista tahtoisit itsellesi voittaa. Palkintovaihtoehtoja ovat kevyesti slimmattu ja irtokauluksinen Jenny, vaakatikattu ja lyhyt Janica vaiko istuva ja kiinteähuppuinen Tracy. Värivaihtoehtoja jokaiselle takille on kolme eli pinkki, ruskea ja sininen. Tracy-mallissa värit ovat hohtavammat ja murretummat kuin kahdessa muussa kuten tuosta yllä olevasta kuvasta näkyy. Siinä takkien värivaihtoehdot tulevat muutenkin todellisimmin esille. Arvontaan voi osallistua kertomalla malli- sekä värivalintansa tämän postauksen kommenttiboksiin perusteluiden kera. Aikaa on 10.2.2013 kello 20:00 asti! :)