Kriiseilin aamulla ehkäpä maailman turhimmasta asiasta. Tajusin nimittäin tarvitsevani sirommat nahkanilkkurit, mutta omistan niin monta paria kenkiä, etten voi mitenkään perustella itselleni uuden kenkäparin ostoa. On meikäläiselläkin tänään rankkoja ongelmia. Pitäisi olla tyytyväinen, kun en tämän pahemmista asioista tajunnut tänään stressata. Työpaikka meni alta tammikuussa, mutta otan tämän uuden työn etsimisen näköjään aika luonnostaan pienenä lepovaiheena ennen uutta jaksoa elämässäni. Kerrankin osaan olla panikoimatta jostakin, mikä tulee luultavasti järjestymään aika mukavasti, kun sen hetken aika tulee.

Tykkään muuten aivan hurjasti tuosta “vielä vähemmän punaisesta kuin ennen” -tukastani. Tuo ei kylläkään tainnut olla suomea. Olen vaan niin tyytyväinen, kun kerrankin blogikuvissa näkyy hiusteni oikea väri yhtään huijaamatta. Voitto kotiin! Kyllä tuota väriä eilen viilattiinkin. Vaikka tukka saattaa näyttää yksiväriseltä ruskealta, siinä on tummennettu tyvi, vaalennetut latvat ja seassa vielä raitoja. Taidan kirjoittaa kampaajalleni rakkauslaulun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

kengät – Spirit (saatu)

Voisin muuten tähän väliin tunnustaa olevani hieman ihastunut. Aamun pressipäiviltä saatu Max Factorin Colour Elixir -huulipuna muutti ensitapaamisella pysyvästi meikkipussiini. Tiedättehän ne huulipunasävyt, jotka ovat tavallaan huomaamattomia nudeja, mutta jotka jo yhdellä kerroksesta tekevät olemuksesta raikkaan ja huolitellun? Löysin juuri omani! Tätä voi lisäillä jopa ilman peiliä. Sävyni on Flushed Fuchia 730, kuten otsikkokin jo ovelasti vihjaa. Pehmeä koostumus näin talvella, kun huulet rohtuvat pikavauhtia, on vai iso plussa muiden joukossa, kun on kyse hyvästä huulipunasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiharsin hiukseni uudelleen näitä asukuvia varten, joten kiharoista tuli ärsyttävän pienet. Kunpa aamuinen lumipyryssä taivaltaminen ei olisi tuhonnut alkuperäistä kampaustani, sillä se oli ihana, vaikka itse sanonkin! Pitääkin kirjoitella jossakin välissä suoskkikampauksistani tällä puolipitkällä tukalla. Tätä jaksaa laittaakin paremmin kuin sitä pitkää, kun kampaukset eivät lässähdä niin nopeasti. Keväämmäksi olen suunnitellut sekä tukan tummenemista että vaalenemista. Otsatukkakin taitaa palata taas, sillä hiukseni kasvavat sellaista vauhtia, ettei se kasvatusvaihe ole ihan yhtä tuskaa.

Ajattelin tällaisen vapaapäivän kunniaksi kokkailla tänään hieman pidemmän kaavan mukaan ruokaa. Ostelin lähikaupasta raaka-aineet helppoon graavilohi-kanttarellipastaan. Tietokoneella odottavat suosikkisarjojeni uusimmat jaksot ja naapurista irtoaa takuulla seuraa, jos sattuu tulemaan akuutti tarve avautumisteehetkelle. Tuli muuten eilen naureskeltua, kun Indiedaysin osoiterekisterin mukaan asumme naapurini kanssa yhdessä. Arvostan! :D