OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi kiitos, te tutisivien rasvakerrosten ja kiinteiden lihasten jumalat, kun valitsitte minut Indiedaysin ja Elixian yhteistyökampanjaan! Päätin vuodenvaihteessa yhteistyöni edellisen kuntokeskuksen kanssa sen harmittavan kaukaisen sijainnin vuoksi, joten Aleksanterinkadulla sijaitseva Elixia Alexium sai nyt itselleen varsin innokkaan treenailijan. Olinkin jo kaivannut ryhmäliikuntasalia, jossa on peilit seinillä. Naistensalin jälkeen tosin jännitti hieman, miten tottuisin taas siihen, että ympärilläni on vähäpukeisia miehiä, jotka ärähtelevät nostellessaan jättimäisiä painoja. Nopeastihan siihen tuttui ja miehiä alkoi pian ajatella vain treenaajina muiden joukossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampanjan idea on se, että kampanjassa mukana olevat bloggaajat ryhtyvät kunnonkohotukseen yhdessä Elixian tarjoaman ohjauksen kanssa. Ammattitaitoinen Personal Trainer suunnittelee meille kaikille oman kunto-ohjelman, jota noudatamme (ihanan) orjallisesti kolmen kuukauden ajan. Tai no, kampanja kestää kolme kuukautta, mutta treenirutiini saisi jatkua läpi elämän. Kaikista kokeilemistani kuntokeskuksista kävin aktiivisimmin Jyväskylän SATSilla, joten odotan salaa, että tämä toinen kuntokeskusjättikin koukuttaisi minut yhtä pahasti. Elixia osoittautui ensikäynnillä (okei, toisella ikinä) monipuoliseksi ja suosituksi kuntoilupaikaksi. Myymäläpuoli, pukuhuone, kuntosalit sekä ryhmäliikuntasalit vaikuttivat siltä, että niistä pidetään huolta ja että niitä käytetään rakkaudella. Toisin kuin aluksi pelkäsin, kuntokeskuksen sisäänkäyntikin oli helppo löytää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ennen treenannut kolmessa eri kuntokeskuksessa, mutta treeniohjelmani on ollut suunnilleen sama. Tykkään sekoitella ryhmätunteja salitreeneihin, jotka puolestaan jaan kahteen eri osaan. Toinen salitreeni on kiinteytymistä crosstrainerilla, kuntopyörällä, juoksumatolla ja muilla “lämmittelylaitteilla”, kun taas toinen treeni kattaa koko vartalon erilaisilla kuntosalilaitteilla. Vapaita painoja tykkään käyttää vain yläkropan lihaksiin. Ryhmätunneista pidän eniten pumpista ja sisäpyöräilystä, joka voisi olla samalla nimellä kaikissa kuntokeskuksissa selkeyden vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmen kuukauden treenien tavoitteekseni asetin kuntoilurutiinien uudelleen löytämisen. Mitään painonpudotus- tai sikspäkkiprojekteja en aloitellut, koska en koe sellaisille olevan tarvetta. En myöskään hakenut mitään uudistumista treenirutiineihini, sillä olen todennut ne toimiviksi ja eri treenejä painottamalla monipuolisiksi. Kuntokeskustreenien lisäksi harrastan kuitenkin lenkkeilyä, joten sekin osa-alue on kunnossa. Ihan pelkkään kuntoiluun ei aio tyytyä, sillä remontoin tässä samalla hieman myös ruokavaliotani. Siitä kuitenkin lisää ihan erillisessä postauksessa. Nyt startataan treenailu! Seuraava kampanjapostaus paljastaakin, millaisen saliohjelman itselleni sain ja kuinka tiukka PT niskaani hengittää. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(treenikamat saatu)