Viikon paras alelöytö osui silmiini toissapäivänä Kampin BikBokissa. Näitä pehmoisia puuvillasta ja silkistä valmistettuja, ihanan läpikuultavia toppeja mytiin kolmessa värissä (musta, beige ja vihreä) alle viiden euron kappalehintaan. Sekä minä että siskoni innostuimme sitten hamstraamaan samanlaisia toppeja ja palasimme hakemaan niitä lisää seuraavanakin päivänä. Sisko kuuluu niiden muutaman ihmisen joukkoon, joiden kanssa ei harmittaisi omistaa identtistä vaatekaappia. Tämä ihana toppi kuuluu muuten oman Alive-malliston BikBokille suunnitelleen Mariannan tuotoksiin ja on ihan täydellinen bleiserin tai rotsin alle. Olkaimetkin ovat säädettävät, mistä irtoaa iso plussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras biisi on jo hetkeksi unohtunut, mutta nyt taas uudellen löytynyt Lady Gagan Hair. Jokin ylempi voima vaan saa meikäläisen kuuntelemaan tuota biisiä uudelleen ja uudelleen. Myös netistä löytyvä balladiversio, jonka Gaga esitti myös keikallaan Suomessa, toimii kuin häkä. Viime päivinä eteeni on tullut taas useampikin tilanne, jos olisikin toivonut, että kaikki kuuntelisivat tämän Ladyn kappaleita. Mikä siinä on niin väärin, että kaikki ihmiset eivät ole samasta muotista? Ja voisiko sitä keskittyä siihen omaan olemiseen muiden sijaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tuoksu löytyi hieman vahingossa lukijani ansiosta. MouMoun FB-ryhmässä vinkattiin, että Escadan uusin kesätuoksu on jo myynnissä. Rakkauteni näitä kausituoksuja kohtaan on suunnaton, joten lähdin siltä paikalta nuuskuttelemaan kirsikkaista Cherry in the air -tuoksua. Tämä tuoksu nappasi koviten moneen vuoteen, joten joudun ehkä pitkästä aikaa ostamaan itselleni uuden hajuveden. Sitä ennen pitää vaan jaella muutama kymmenen edellistä pulloa pois, jotta voin jotenkin edes oikeuttaa tämän ostoksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras riesa löytyy omista korvista. Viime aikoina nuo  tekojalokivikorvikset ovat nimittäin jumiutuneet kaulahuiviini tai painaneet korviani öisin sen verran useasti, että harkitsen noiden viskaamista jorpakkoon. Pitänee taas kaivella ne pienet hopeapalleronapit esiin, joita olen käyttänyt suunnilleen kymmenen vuotta elämästäni. Toisaalta tekisi mieli antaa kasvaa mokomien reikien umpeen, käytän niissä isompia korvakoruja kuitenkin vain suunnilleen kerran vuodessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA