Olen positiivisesti yllättynyt, jos jalkapohjani eivät ole yhtä suurta rakkoa huomenna, sen verran tuli tänään juostua kaupungilla pikkusiskon kanssa. Aloitimme päivän heräämällä seitsemältä kuntosalille ja sen jälkeen kiertelimme kaupunkia. Päädyimme ostamaan samanlaiset topit, joita hehkutan vähän myöhemmin, kun ehdin jossakin välissä kuvata toppini. Paras ostos oli kuitenkin ehkä “pakko saada loputkin tästä lahjakortista käytettyä” -kategoriaan kuuluvat kengät. Nyt molemmilla Moukolan tytöillä on sitten kultaiset glitterkorkkarit, joiden hinta tuntunut oikein missään. Voin viimein harkita niistä puoli kokoa liian suurista versioista luopumista, sillä nämä Lindexin versiot istuvat jalkaani juuri eikä melkein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistin tuossa kaupungille lähtiessämme, että Katri Niskasen mallikappalemyynneistä ostamistani vaatteista ja asusteista on paljastamatta vielä se kallein. Sovittelin prätkätakkihenkisellä kauluksella varustettua Faith-trenssitakkia Katrin myymälässä jo aiemmin ja päätin ostaa sen seuraavasta tilistäni. Aina tuli kuitenkin jotakin muuta ostettavaa eteen ja takki unohtui. Mallikappalemyynneissä iskin silmäni kuitenkin heti erityisen hyvällä alennuksella rekissä riippuvaan takkiin ja onnekseni kokokin oli omani. Siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun raahasin uuden trenssini kassalle muiden ostosteni seuraksi. Näyttävä kaulus ja kapea linja tukevat toisiaan kauniisti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – katri/n

housut – Liu Jo Jeans

laukku – Lumi

kengät – Spirit (saatu)

Koska vaatekaappiini muutti musta trenssitakki, edellinen sai luvan siirtyä kirpputorikasaan “vaihdetaan parempaan” -periaatteeni mukaisesti. Tykkään tuosta vanhasta trenssistäni kyllä yli kaiken ja olen pitänyt sitä hurjasti, mutta kun löysin jotakin vieläkin parempaa, en tarvitse enää kakkosvaihtoehtoa tilaa viemään. Onneksi kohta on taas aika hieman laajemman huutisprojektin eli saan muutenkin vaatekaappiini hieman lisätilaa. Nykyiset myyntikohteeni voi sitä odotellessa tarkistaa täältä. Jos ette muuten ole ehtineet iskeä kynsiänne vielä aleihin, katri/n-nettiputiikissa ne ainakin jatkuvat toistaiseksi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA