Maaseudun rauhan keskeltä kuuluu virkistyneen bloggaajan huuto: “Latua, perkele!” Kyllä, kuten jo eilen kerroin, olen todellakin opetellut rakastamaan hiihtämistä. Tuota talviurheilulajia, jota olen koko elämäni itku kurkussa sekä vihannut että halveksinut. Hiihdin eilenkin läheisellä järvellä sellaisen teholenkin, että heikompia huimaisi. Itse asiassa meikäläistäkin hieman. Hiihtoseurana oli jälleen viikon talvilomasta nautiskeleva äiti, jota saa vapaasti lainata, jos rahat eivät riitä Jutta Gustafsbergin palkkaamiseen henkilökohtaiseksi orjapiiskuriksi. Mutta siirrytäänpä nyt hiihtoavautumisten sijaan tutkailemaan päivän ylisöpöä asuani. Tai oikeastaan ensin tutkaillaan hetki takapuoltani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen sitä mieltä, että jokaisen naisen on hyvä omistaa mustat pillifarkut tai kapeat housut. Tai parhaassa tapauksessa molemmat. Itse ihastuin muutama vuosi sitten vahattuihin housuihin, mutta vahapinta katoaa niin nopeasti, että päätin etsiä uudet lempparihousut yksinkertaisten asujen kulmakiveksi. Rakastuttuani täysin Liu Jo Jeans -farkkuihin, joita omistan jo ennestään kolmet, aloin pohtia, miksi en ostaisi myös mustia housuja merkin valikoimista. Merkin valttikorttina toimiva Bottom-Up -leikkaus on nimittäin hyödynnetty myös housuissa. Tuo maaginen leikkaus luo kurveja kurvittomille ja pitää kurvikkaiden kurvit kurissa.

Kaikkia Liu Jo Jeans -farkkujani rakastan aivan yli kaiken. Harvoja farkkuja tulevat tuntemattomat ihailemaan ja kehumaan, mutta näissä farkuissa kulkiessa se ei yllätä enää. Tummia farkkuja voi kurkata ylläni täältä, keskisinisiä täältä ja ensimmäisiä pepunkohotusfarkkujani (jotka suuresta käyttöasteesta johtuen meinaavat hajota käsiini) täältä. Tilaamani mustat housut löytää edelleen aleista täältä ja niistä kannattaa ottaa ihan normaali koko. Ainut huono puoli noissa housuissa on se, että samettisen pehmeä kangas rakastaa kissankarvoja, pölyä, langanpätkiä ja muuta nöyhtää. Suosittelen siis housujen lisäksi hankkimaan myös tarrarullan! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut – Liu Jo Jeans

neule – SheInside (saatu) 

kengät – Spirit (saatu)

Tuo sööttiäkin söötimpi pupuneule puolestaan on lahja SheInside-nettikaupalta, jolta sain jo aiemmin valita tekonahkaliivin ja peplumtopin. Kyseinen nettikauppa vilisee nykyään bloggaajien postauksissa vähintään kerran päivässä, mutta minusta se kertoo aika paljolti siitä, että sama nettikauppa osaa tyydyttää monta vaatemakua kerralla. Toiset himoitsevat kauluspaitoja niiteillä, toiset vihreitä parkatakkeja ja toiset taas pitsisiä trikoomekkoja. Kaikkia näitä löytyy valikoimista monen muun tuotteen lisäksi ja kaikilla bloggaajilla on hyvä mieli. Kuten myös perheemme Finski-kissalla tuossa alla olevassa kuvassa. Melkein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA