Muistan joskus blogiyhteistöiden alkuaikoina reilu kolmisen vuotta sitten, kuinka saamani tuotelähetykset saivat minut kerta toisensa jälkeen aivan sekaisin. Saatoin heti paketin avattuani naputella innostuneen “kattokaa ny mitä mulle oikein lähetettiin” -postauksen kommentoimatta sen kummemmin tuotteiden ominaisuuksia. Arvostan saamiani tuotteita edelleen, mutta nykyään suhtaudun niihin kuitenkin enemmän työvälineinä kuin lahjoina, koska olen oppinut, mitä näiden “lahjojen” taustalla todellisuudessa on. Muutenhan innostuksissani postaisin kaikesta mitä saan ja siinä voisi jo kyseenalaistaa blogini rehellisyyslupauksen.

Tänään kuitenkin sain töihin sellaisen lähetyksen, että tuo muutaman vuoden takaa tuttu ilahtunut sekoaminen pääsi vähän vahingossa toteutumaan. Sen kunniaksi kuvasin teillekin, mitä minulle oikein tuotiin. Toinen vastaanottamani asia oli kassillinen Lambin talouspyyhkeitä sekä WC-paperia. Olin hyvin hämmentynyt. Toinen paketti sisälsi kuitenkin selityksen toimitukseen, sillä paketista paljastui pienen kirjeen lisäksi suklaanamuja ja paperirullia, joista näki heti, mikä niiden juju oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paperirullat, joihin on painettu kauniita tarinoita, ovat osa Rakkautta rullalla -kampanjaa. Viime syksynä Lambi keräsi Facebook-ryhmässään rakkaustarinoita ja nyt osa niistä (n. 50 tarinaa) on painettu WC- ja talouspapereihin. Ihana idea! Varsinkin arkiromantiikkaa arvostetaan mielestäni aivan liian vähän, mutta jospa se muuttuisi tämän kampanjan kautta edes vähän parempaan suuntaan.  Uteliaisuuksissani rullasin muuten auki kokonaisen paperirullan, jotta saisin lukea muutamia tarinoita. Omaksi suosikikseni nousi nopeasti tämä varsin aito pätkä:
“Hyvä työnantajani!
Olen rakastunut,
mutta voin kyllä tulla
töihin jos ketään ei hait-
taa, että ajattelen Erkkiä<3, ihan koko ajan!!!”
Eipä tässä sitten muuta kuin rakkaudentäyteistä keskiviikko-iltaa itse kullekin. Tunnustakaa kuitenkin heti, jos osallistuitte tarinallanne tähän tempaukseen viime vuonna! :D