Tilasin joskus syksyllä eBaysta “kaviaarikuulia” mahdollisia kynsileikkejä varten. Laiskana ihmisenä en kuitenkaan ole saanut kokeiltua niitä, joten päätin säästää kuulat uudenvuodenjuhliin. Heti, kun kuulista tuli jotenkin kielletty hedelmä, halusin testata niitä heti ja siinä paikalla. Epäloogisinta ikinä, mutta tässäpä lopputulos eli kostean värilakan päälle ripotellut muovihelmet. Saa nähdä, kauanko kynnet pysyvät hyvinä. Nämä kun eivät kuulemma ole mitenkään kestävät kynsikoristeet ja meikäläinen tekee vielä sen lisäksi päivittäin kahdenlaista työtä käsillään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloin kynsiprojektini kanssa vielä sen verran ahneeksi, että lakkasin jokaisen kynnen eri värillä ja etsin lakan sävyyn mahdollisimman hyvin sointuvat helmet lakkakerroksen päälle. Avukseni tarvitsin kaksi kuppia, joiden päällä helmet kynsiini ripottelin ja joiden avulla valutin vielä ohimenneitä helmiä  kynsilakan päälle. Tätä pystyi jatkamaan kunnes lakka oli niin kuivaa, sillä sen jälkeen helmet eivät enää luonnollisesti tarttuneet siihen. Mitään päällyslakkaa en kynsieni päälle laittanut ja aluslakkakin jäi pois kiireen laiskuuden vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En edelleenkään ole mikään kynsitaiteilija, mutta tällainen askartelu oli kieltämättä aika mukavaa puuhaa. Voisinpa melkein koristella kynsiäni joskus uudemmankin kerran. :)

(kynsilakat saatu)