Eräänä kylmänä talvi-iltana ryhdistäydyin ja suuntasin kutsuvieraana Shakerin ja Ufo Shotin pikkujouluihin seuranani Jonna ja Nina. Alkuperäinen Original-juoma olikin jo ennestään tuttu minulle, mutta kolme uutta makua pääsivät erilaisten drinkkien ja shottien muodossa testiin ihan ensimmäistä kertaa. Juomia sai tilata illan aikana rajattomasti, mutta lähdimme kohti kotia jo hyvissä ajoin ennen konttausvaihetta. Ehdimme silti oppia ja kokeilla paljon.

Pidin kaikista mauista, mutta suosikkini taisi olla kyllä energinen ja sininen Blasteroid-juoma. Kun sitä sekoitti Spriteen ja jäihin, ja kun valmiin juoman vielä koristli jäisillä puolukoilla, oli upea drinkki syntynyt. Sain sinistä versiota vielä pullon mukaanikin eli voin testailla kotona, mihin muuhun juoma taipuu. Drinkkiohjeita ja muita kivoja juttuja voi muuten seurailla Ufo Shotin Facebook-sivulta. Sivustolta löytää mm. vinkkejä marjaisan ja punaisen Pinkywayn sekä sitruksisen ja keltaisen Fruzionin ympärille sopiviin juomaohjeisiin. Originalin nautiskelen mieluiten Russianin kanssa.
Aloin tuolla tapahtumassa pohtia, miten hyvin värikkäissä pulloissa myytävät Ufo Shot -tuotteet sopisivat Jumpinin yhteistyökumppaniksi. Normaalisti tapahtumissamme on olutta tai muuta, mikä ei niinkään hivele visuaalista silmää, mutta noilla pulloilla saisi juuri sopivaa säpinää bileisiin. Värikkäät ja energiset asiat vain jotenkin kuuluvat yhteen. Siinäpä ehkä myös syy siihen, miksi sain kutsun tuohon pikkujoulutapahtumaan. ;)