Pilaan nyt erään ystäväni joululahjayllätyksen paljastamalla sen etukäteen blogissani. Tämä lahjaidea on vaan niin mainio, että sen jakamisesta syntyvä ilo on moninkertainen yhden yllätyksen väliin jäämiseen. Tein joskus kesällä yhteistyötä Amalie B. Design -nimisen yrityksen kanssa ja sain sitä kautta itselleni sekä pinkin jättipyyhkeen että käsipyyhkeen, joissa oli kullanvärinen MouMou-brodeeraus. Nyt yritys tiedusteli uutta yhteistyömahdollisuutta, mutta koska itselläni on jo jättipyyhe, ehdotin postaukseen joululahjateemaa.

Ystäväni on ehkäpä tämän planeetan hysteerisin otus ja huolehtii päivittäin jostakin turhasta. Siksi valitsin hänelle pyyhkeen, joka rauhoittaisi aina tarpeen tullen. Tiedän ystäväni pitävän KEEP CALM AND…” -teemaisista julistuksista, joten suunnittelin hänen pyyhkeeseensä rauhoittavan tekstin: “KEEP CALM AND… JUST KEEP CALM.”  Pyyhkeen väriksi valitsin kauniin kermanvaalean ja tekstin väriksi kullan. Myös tuohon teemaan sopiva kruunu brodeerattiin pyyhkeeseen. Parempaa lahjaa en olisi voinut keksiä!

Näin joulun alla tähän yhteistyöhön liitettiin arvonta lukijoilleni. Jos siis haluat voittaa itsellesi personoidun pyyhkeen, kasaa sellainen Amalie B. Design -nettikaupan tietojen avulla. Paljasta tämän postauksen kommenttiboksiin haluamasi pyyhkeen väri, koko ja brodeeraus 14.12.2012 kello 20:00 mennessä ja voit voittaa pyyhkeen itsellesi tai lahjaksi jollekin sinulle tärkeälle. Olkaahan kuulolla heti lauantaiaamuna, jotta voittaja löytyy nopeasti ja saa pyyhkeensä jouluun mennessä! :)