Sain vihdoin luettua viimeisetkin kilpailuvastaukset läpi ja valitsin herätysvalokilpailulle voittajan. Nimimerkki Noora vastasi kilpailukysymykseen ihan kuvan kanssa, mutta ilman kuvaakin Nooran epätoivoinen tarina herätti huomioni. Hänen voitokas kommenttinsa kuului näin:

Täällä immeinen jolla on kaikkein kovaäänisin mahdollinen herätysääni mikä puhelimesta löytyy ja silti tulee heräiltyä aina myöhässä kun nukkuu sen läpi ja jos herää siihen niin sen jälkeen makaa inhottavan kovalla lattialla pyörtyneenä tai nojailee seiniin päästääkseen ohi voimakkaasta huimauksesta.

Olisi mukavaa pystyä heräilemään rauhassa mukavaan valoon jonkun mieltä nostattavan musiikin soidessa taustalla, järkyttävä TUUT TUUT TUUT kun ei saa tätä tyttöä hyvälle mielelle herätessä :D

Ja veikkaisin että poikaystäväkin nauttisi enemmän valoherätyksestä kun siitä että tönin sen hereille koska sen typerään herätysäneen kyllä herään. Tai vaihtovuoroisesti se tönii minua hereille kun herää meikäläisen herätys herättää sitä. :D Voisi parantaa parisuhdetta aikalailla jos molemmat olisi hyvällä tuulella herätessään, tämän neidin perusfiilis tuntikaupalla heräämisen jälkeen kun on tätä luokkaa. :D

Onnea voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitokset vielä muillekin kilpailuun osallistuneille. Brändisivun arvontahan on muuten vielä käynnissä, jos joku ei ole vielä ehtinyt koettaa onneaan sitä kautta. :)

(kuva täältä)