Joululahjatoiveiden listaus jatkuu! Mummi kyseli viikonloppuna, mitä tarvitsen joululahjaksi ja tartuin tuohon tarvita-verbiin aika vahvasti. Koska mummia on turha pyytää olemaan ostamatta mitään (itsepäisyys kulkee suvussa, tiedän), päätin vain etsiä jotakin hyödyllistä. Havahduin eräänä aamuna siihen, että pussilakanani ovat lähes kaikki väriltään valkoisia ja suurin osa vielä naurettavan vanhoja. Ilahtuisin siis suuresti, jos joululahjapaketistani paljastuisi pussilakanasetti. Materiaalitoiveena olisi puuvilla tai jopa puuvillasatiini. Setti voisi olla vaikka jokin seuraavien kollaasien ehdokkaista.

Vasemmalla on vesivärimaalausta kuvioinniltaan kauniisti muistuttava Finlaysonin Loitsu-pussilakanasetti, johon törmäsin vasta muutama päivä sitten, mutta joka kummittelee oudosti mielessäni. Oikealla ylhäällä taas komeilee Marimekon Halihali-pussilakanasetti, johon ihastuin erityisesti sen värimaailman ja lapsekkaan printin vuoksi. Oikealla alhaalla näkyy ihastuttava Marimekon Tuuli-pussilakanasetti, joka on samalla sekä synkkä että kaunis. Ensiksi mainittu on aika vahva ehdokas, sillä Finlaysonilla on muistaakseni ainakin Ideaparkin myymälässä nyt 20 % alennus pussilakanoista. Toisaalta Marimekkokin tarjoaa verkkokauppaansa rekisteröityville 15 % alennuksen.

Vasemmalla on Marimekon Kaivo-pussilakanasetti, johon ihastuin entisellä poikaystävälläni. Samassa värissä en silti voisi pussilakanasettiä ottaa, joten tämä mustavalkoinen olisi kompromissivärivalintani. Oikealla ylhäällä komeileekin sitten jälleen Nanson Willow-pussilakanasetti, jota eräässä kamppispostauksessani jo himottelinkin. Oikealla alhaalla löytyisi vielä Finlaysonin Elefantti-pussilakanasetti, jonka tahtoisin vahvistamaan hyvää tuuriani. Vaikkakin noiden kavereiden kärsät osoittavat kohti maata. ;)

 

Kaikista ihanin taitaa kuitenkin olla tuo punasävyinen Marimekon Napakettu-pussilakanasetti. Onhan se värimaailmaltaan ja kuvioinniltaan kovin aggressiivinen, mutta sellainen minäkin taidan olla. Ja eikös yöllä ole tarkoitus ladata akkuja seuraavaa päivää varten? Punainen voimaväri olisi ainakin siitä näppärä, että siitä saisi energiaa seuraavan päivän haasteisiin. Saa nähdä, onko Joulupukki samaa mieltä kanssani…

(kuvat valmistajilta)