Hei sinä, joka väität naama mutrulla, että treenaaminen on tylsää! Luepa tämä postaus, sillä aion kumota mielipiteesi. Björn Borg kutsui minut ja muutaman muun rohkean bloggaajan mukaan Party Training -kampanjaan, jonka tarkoitus on esitellä tapoja tuunata vanhoja treeniliikkeitä hauskemmiksi (tsekkaa vaikka Natan “shottivatsarutistukset”) tai jopa kehitellä aivan uusia liikkeitä. Kuvasimme landella arvoisan assistenttini kanssa teitä viihdyttämään hieman kyseenalaisen treenivideopätkän, jonka pienen epäröinnin jälkeen lisäsin myös tänne kampanjasivustolle. Kaikkien videonsa sivustolle ladanneiden kesken arvotaan marraskuun lopussa maailmanlaajuisesti ihan oma Personal Trainer vuodeksi käyttöön eli haasteeseen osallistuminen todella kannattaa pidemmänkin päälle.

Sen lisäksi, että sivustolta voi voittaa PT:n, ajattelin motivoida teitä osalistumaan vielä toisellakin tavalla. Vaikka blogissani onkin meneillään hienoinen arvontaputki, tätä arvontaa olen todella odottanut innoissani. Linkitä tämän postauksen kommenttiboksiin Party Training -sivustolle lisäämäsi video ja olet mukana 100 euron arvoisen Björn Borg -treenivaatepaketin arvonnassa. Osallistumisaikaa on todella vähän eli vain marraskuun loppuun (perjantaihin 30.11.2012 kello 12:00 asti). Osallistukaa siis HETI! Voin kertoa, että minun suosikkivideoni tulee saamaan blogiarvontaan ylimääräisen arvan eli panostakaa videoihin.

Ja nyt niitä treenivideoita kehiin! Tahdon nähdä 100-prosenttisia antautumisia ja räjähtävää energiaa kieroutuneella mielikuvituksella korrutettuna. Rohkea rokan syö ja voittaa itselleen uudet treenivaatteet. Biletyksen ja treenaamisen voi todella yhdistää! :)

Psst! Jotta kellekään ei jäisi vääriä mielikuvia, video on siis todellakin täysin lavastettu enkä joisi siemaustakaan olutta vaikka siitä minulle maksettaisiin. HYI.

(toppi saatu)