Pääsin etkoilemaan bloggaajaystävieni kanssa Jonnan luokse, sillä minut valittiin mukaan Altia Fresitan ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan. Rakastan kuohuviiniä, mansikoita ja punaista väriä muutenkin, joten kun nuo rakastamani asiat yhdistää, mikä voisi mennä pieleen? Mukaan soppaan lisättiin vielä muutama suosikkibloggaajani ja bileet voivat alkaa. Illan emäntää Jonnaa, VeeraaAinoaJoannaa ja tietysti minua hemmoteltiin juhlameikein (kiitos Jessica) ja -kampauksin (kiitos Mari). Mukana menossa oli myös pitkäaikaisen blogistalkkaamiseni kohde Fresita-bloggaaja Mirva ystävänsä kanssa, oli kiva tutustua taas uusiin ihmisiin blogijuttujen kautta.

Fresita oli minulle kyllä juomana jo ennestään tuttu, mutta en kyllä ollut tajunnut, mihin kaikkeen se taipuukaan. Suosikkijuomani illan aikana oli ehdottomasti Fresita-Russian, johon tuli siis “suosikkilimppariani” Schweppesin Russiania ja Fresitaa suhteessa puolet ja puolet. Tämän juoman opin Altian Fresita-drinkkikoulusta, johon pääsin ennen etkojamme osallistumaan. Sain samalla reissulla tietää, että Fresita taipuu myös mojitotyyliseksi booliksi ja että se sopii erinomaisesti glögin seuraksi. Fresita-drinkkiohjeita löytää Fresitan FB-sivustolta.

Siinäpä oli punaista ja makeaa mahan täydeltä ja pullojahan jäi vielä ylikin niin, että loppuvuonna ei tarvitse miettiä, millä tyttöjen kanssa skoolaa. Kannattaa ehdottomasti lähimmän Alkon kuoharihyllyn lisäksi muuten käydä mahdollisimman pian tuolla Fresitan kampanjasivulla osallistumassa juhlakilpailuun. Jaa kisasivulla oma juhlavinkkisi ja voit voittaa peräti 200 euron lahjakortin Katri Niskaselle joko merkin liikkeeseen tai nettikauppaan. Ainakin meikäläiselle kelpaisi tuollainen voitto. Ja tuolta etkoiltahan lähdimme muuten porukalla nautiskelemaan erään komistuksen laulutaidoista. <3

(oma kuva Joannalta)