Viikon paras laulu liittyy suosikkielokuvani (Itse Ilkimys) jatko-osaan. En vaan voi kuunnella ja katsoa tätä videota nauramatta! Yksinkertainen huumori puree tällaiseen yksinkertaiseen ihmiseen. Tämä kertoo ehkä jotakin siitä, kannattaako meikäläisen katsoa jatko-osaa elokuvateatterissa. Veikkaanpa, että räkätän sen verran kovaan ääneen, että nautiskelen elokuvaelämyksen mieluummin turvallisesti kotisohvalla. Ja mielellään yksin.

Viikon paras alennus on Converse-kenkien privaattiale Sarenzan sivuilla. Alennukseen pääsee, jos on rekisteröitynyt sivustolle. Toki sinne voi rekisteröityä vieläkin eli jos kenkäkaapissa on Converse-parin tai muutaman kokoinen koko, kannattaa kurkistaa tänne. Alennustahan kestää enää muutaman hassun tunnin ajan eli kannattaa toimia todella nopeasti. Alennusprosentit vaihtelevat näköjään 20 ja jopa 50 välillä.

Viikon paras sovellus on ainakin iPhonelle saatava AutoRap. Sovellus muuttaa hetkessä normaalin puheen huimaksi rap-biisiksi. Itse testasin sovellusta kaverin puhelimessa ja räppäsin mm. äidistäni, vanhoista koulukavereistani ja opettajistani. Sisäinen lapsi antaa tälle kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! :D

Viikon paras tuoksu on mustikka. Olen kiukutellut nyt syksyllä, kun ihoni alkaa taas oirehtia lämpötilan muutoksen vuoksi. Normaalisti helppo ihoni kuivuu paljon enemmän ja vaatii muutenkin laajempaa huoltamista. Lumenelta saadut suihkugeeli sekä vartalonkuorinta valmistavat ihon talveen jumalaisella tuoksulla varustettuina, mutta vielä pitäisi löytää se paras vartalovoide kosteuttamaan ihoa. Muistaakseni tätä samaa sarjaa on kuitenkin olemassa paksu vartalovoidekin, joten ratkaisu saattaa löytyä hyvinkin läheltä. :)