Näytepurkit ja kylkiäislahjat eivät yleensä saa ansaitsemaansa huomiota ja muutenkin pieniä purnukoita syrjitään välillä kosmetiikkamaailmassa. Aion nyt korjata tämän vääryyden ja paljastaa kolme rakkainta tuotetta, joiden purkit ovat kuin suoraan lilliputtiplaneetalta. Onkohan näiden lemppareideni joukossa mahdollisesti teidänkin suosikkituotteitanne? :)

Ihanan paksu Jurliquen Rose Hand Cream -käsivoide muutti pysyvästi ikkunalaudalleni, josta löydän sen aina tarvitessani. Tuoksu on miellyttävä ja käsistä tulee niin pehmoiset, ettei uskoisi. Voide on saatu blogitapahtumasta.

Rakkaimman rotsini pieneen vetoketjutaskuun ei mahdu juuri mitään, mutta jotakin ihanaa sieltä löytyy aina. Tällä hetkellä tärkein kosmetiikkatuotteeni, joka kulkee mukanani, on Yver Rocherin Sexy Pulp -huulikiilto. Tämän minikokoisen huulikiillon sain naapuriltani, mutta täysikokoisetkin ovat kuulemma hyviä.

Honoré des Présin ekotuoksuista seksikkäin eli Sexy Angelic asuu nykyään laukkuni sivutaskussa. Tämä tuoksu (tai oikeastaan koko tuoksumerkki) on aivan vailla vertaa ja tulen kirjoittamaan merkistä vielä paljon. Tuoksuja myy Suomessa Nudge Helsingin keskustassa verkkokaupasta kivijalkakaupaksi toimintaansa laajentanut Jolie täällä. Omani, joka on siis testeri, sain bloggaajatapahtumasta ja se on ihan kohta loppu. :(