Näette aivan oikein! Asustekammoinen bloggaajanne on ripustanut korviinsa jättimäiset sulat ja pukenut ylleen vielä samana päivänä näyttävän lantiovyön. Panostaminen kannatti, sillä korvakoruni kuvattiin heti aamulla erääseen lehteen. Mitä tuohon otsikkoon sitten tulee, se viittaa noissa seuraavissa kuvissa varsin typerästi olevaan vyöhön. Pidin sitä kyllä koko päivän samalla tavalla kuin näissä kuvissa, mutta kiskaisin mekon helman jotenkin pois vyön päältä ennen asukuvia eikä rakas kuvaajani viitsinyt infota minua tästä typerästä teosta. Harmitus Maximus. :/

mekko – Selected

takki – Vero Moda

korvikset – Youth vs. Future

vyö – 2nd hand

kengät – PomarFinn

laukku – Guess (saatu)

Nuo asukuvien mokkasaappaat löysin aikanaan Kaivarin Kanuunasta. Sinänsä hauskaa, että samana päivänä, kun vien kengät ensimmäistä kertaa tänä syksynä ulos, löydän samalta kirpputorilta lähes identtiset mokkasaappaat ja vielä syksyn trendivärissä. Tuota viininpunaista on hakeutunut vaatekaappiini aikamoinen kasa, vaikka asukuvien perusteella ei ehkä siltä vaikutakaan. Vaikka ihanaa lähikirppariani moititaankin usein korkeasta hintatasosta, olen löytänyt sieltä niin paljon aarteita, että en jaksa kiukutella riistohinnoista. Mm. tämänkin asun mekko on sieltä. Eräistä vaaleista silkkipaidoista, joita en ole vielä ehtinyt täällä esitellä, puhumattakaan. Tai no, Jonna kyllä esitteli jo toisen niistä.

Tämä asu oli siis eiliseltä ja pyörähdin tässä muutaman blogitapahtumat ja kävin pikkusiskoni kanssa syömässä. Raukka oli joutunut joidenkin saksalaisten kanssa turistimatkalle hurmaavaan pääkaupunkiimme, mutta pääsi onneksi pakenemaan siskonsa seuraan. Tämän illan ohjelmassani piti olla vuoden ensimmäiset pikkujoulut, mutta päästyäni kotiin aion vajota vain sängylleni tuijottamaan kattoa. Uuden pöytäni saavuttua päätin raivata turhia huonekaluja ja sisustusjuttuja kellariin ja sen projektin voisin aloittaa nyt. Sunnuntaina onkin sitten se kauan odotettu vapaapäivä, jonka aion viettää elämästä nautiskellen, joten silloin en tahdo siivota yhtään mitään. Vaikka kaverit kiukuttelevat, ettei minua enää ehdi nähdä, tahdon viettää yhden päivän ihan itsekseni ilman mitään syyllistämistä tai painostusta. Minullakin on ollut ikävä minua.