Tässä on nyt sen verran kampanja- ja yhteistyöpostauksia menossa sekä tulossa, että heikompia hirvittää. Miten nuo postaukset kasaantuvatkin aina samoihin aikoihin julkaistaviksi. Ei niissä muuten ole mitään vikaa, mutta kertoilisin mieluusti kuulumisia väliin, jotta teistä ei tunnu, ettei tällä blogilla ole enää ollenkaan kertojaa. Kaikkien tuotetestausten ja yhteistyökuvioiden takana on kuitenkin ihminen, jolla on asiaa. Ja sitä asiaa tuntuu olevan vielä jäljellä aikamoisen paljon.

Tämän päivän asiaksi tahtoisin nostaa sen suunnattoman riemun, kun monen kuukauden jälkeen voi syödä myös vasemmalla puolella suuta. En uskaltanut kokeilla hommaa eilen vasta kuin illalla, koska pelkäsin tuhoavani paikatun hampaan jotenkin. Kumma, miten itsestäänselvyyksiä, kuten ehjiä hampaita, oppii kunnolla arvostamaan vasta silloin, kun ne on vaarassa menettää. Soitin tänään aamulla taas uuden hammaslääkäriajan, jotta saan suuni pian kuntoon, mutta joulukuun alkuunhan se aika vasta saatiin. Otin luonnollisesti eilen kaiken irti hieman ehjemmästä purukalustostani ja lopulta rouskuttelin näkkileipää varsin onnellisena – ja ihan koko suulla! :D

toppi – H&M

housut – Holly & Whyte / Lindex (saatu)

takki – Vero Moda

kengät – Spirit (saatu)

Päivän asunani olivat punaiset housut. Olen vähän sitä mieltä, että jos ihmisellä on punaiset housut, ei muihin vaatekappaleisiin juurikaan kiinnitetä huomiota. Yläosaksi sopi siis rento nappitoppi ja kengiksi mustat nilkkurit. Topin ylle puin suosikkitekonahkarotsini eli tuon vanhan rähjän, josta olen mm. korjannut jo taskun kahdesti. Onneksi nyt on uusi rotsi odottamassa, jos tämä nykyinen jonakin päivänä sanoo lopullisesti sopimuksensa irti. Tai siis kun sanoo, ollaanpa nyt realisteja.

Tämä postaus myöhästyi monta tuntia, sillä illan ohjelmassa oli hieman drinksuttelua A21 Cocktail Loungessa. Menin paikalle poikkeuksellisesti suoraan töistä, jonne jumituin aamuvuoroni jälkeen höpöttelemään pariksi tunniksi iltavuoron kanssa. Illan tapahtuman aiheena olivat syksyn kengät, mutta palailen niihin joskus myöhemmin. Nyt pitää valmistautua heräämään aikaisin, sillä aamulla saapuu kylpyhuoneen tarkastaja, joka muuten teki aika tylysti eilen illalla oharit, vaikka olimme sopineet tapaamisen. Arvostan.

Psst! Herttinen, kuinka blondi olen! Onneksi maanantaina on kampaaja. ;)