Pieneksi kertaukseksi uusille lukijoille, että olen siis edelleen mukana Indiedaysin, Postin ja NetAnttilan yhteistyökampanjassa. Kampanja alkoi tästä postauksesta, kun tilasin NetAnttilasta itselleni paketin testatakseni Postin paketin ohjauspalvelua. Tilaukseni toimitettiin siis lähipostini sijaan valitsemaani noutopisteeseen eli työpaikkani viereen Kluuvin SmartPOSTiin. Ovela ideani oli napata paketti ennen tai jälkeen työvuoroni lähetyksen saavuttua. Vihdoin eräänä päivänä tahmainen puhelimeni piippasikin töissä ja vastaanotin koodin, jolla saisin pakettini yläkerran lokerikosta. Sama koodi ilmestyi myös sähköpostiini eli sen saapuminen perille oli varmistettu hyvin.

Paketin lunastaminen oli helppoa kuin marsun survominen mehustimeen. Otin puhelimeni mukaan Kluuvin kakkoskerroksen SmartPOST-lokerikolle, jonne olin pakettini tilannut, ja naputtelin koodin laitteeseen. Koodin ollessa (yllättäen) oikea, kone näytti näytöltä isolla nuolella, missä suunnassa lokeroni on ja nuolinäppäimellä sain avattua lokeron löytääkseni sen. Huomasin muutsamalla, että lokerosysteeminen kautta voi myös palauttaa paketteja. Aikamoisen kätevää sekin!

Paketin sisältö oli puoliksi käytännöllinen ja puoliksi tunteellinen. Koska kylpyhuoneestani puuttuvat kokonaan pyyhekoukut, tilasin kaksi imukuppikiinnitteistä lasi- ja kaakelipinnoille sopivaa koukkua. Toinen tilaamani asia olikin sitten lahjus naapurilleni, joka vielä sattui sopivasti vierailemaan työpaikallani pakettini noutopäivänä. On onni, että ystävä pitää blogia, josta hänen viimeisimmät haaveensa sekä himonsa voi tarkistaa. Jonna on nimittäin tällä hetkellä yhtä pussilakanasettiä rikkaampi ja vain siksi, että satuin törmäämään tähän postaukseen miettiessäni hänelle lahjaa. Hihi, olen aikamoinen kettu!

http://www.picasion.com/

Sellainen nettikauppatilaus tällä kertaa. Pakettien ohjaus on siis todella helppoa, jos joku vielä uskaltaa asiaa epäillä. Käykääpä muuten osallistumassa NetAnttilan kilpailuun täällä ja voitte voittaa risteilyn (jaossa 1800 kpl) tai peräti 1000 euron arvoisen lahjakortin Anttila-tavarataloihin (jaossa 1 kpl). Kilpailu on käynnissä 4.11.2012 asti. Aikaa on siis hyvin, mutta älkää unohtako osallistua. :)