Innostuin pitkästä aikaa väsäilemään kollaaseja. Olen nimittäin mukana Indiedaysin, NetAnttilan sekä Postin yhteistyökampanjassa, jossa sain tehtäväkseni etsiä suosikkituotteitani nettikaupan valikoimasta. Jaoin kollaasit kolmeen eri teemaan, jotta kuvista saa vielä jotakin selvääkin. Olen tehnyt ennenkin samantyylisiä haaveasukollaaseja, joten tämä oli jo tuttua puuhaa. Erona on vain se, että nyt kaikki kollaasien tuotteet löytyvät kätevästi samasta verkkokaupasta. Katsotaanpa siis, mitä sain haaviini NetAnttilan tuotevalikoimista.

Arkeen kasasin rennon farkuasun erään vanhan päivän asuni pohjalta. Tummat pillifarkut voivat joskus olla turhan jäykät ja viralliset, joten etsin yläosaksi keveän sifonkitopin. Itse olen saanut blogin kautta saman merkin paitapuseron ja tuo printti on kyllä upea juuri syksyyn. Värikkäät korkokengät toistavat topin väritystä ja samaa oranssista väriä (sävy Sheer Peach) laitetaan myös huulille huulikiillon muodossa. Aurinkopuuteri muistuttaa kesästä ja tuo iholle hehkua. Musta kivirannekoru toimii hillittynä yksityiskohtana asussa ja se sopii kivasti tyylikkään mustan älypuhelimen kanssa yhteen.

Juhlaan kokosin rennon ja raikkaan asun valkoisen frillamekon ympärille. Matalat nahkasandaalit henkivät gladiaattoriaikaa, mutta ovat sen verran koristeelliset, että toimivat takuulla niin arkena kuin tässä juhla-asussakin. Jos ystävät viipyvät baaritiskillä liian kauan, ajan saa kulumaan upean valkoisella iPadilla, joka mahtuu helposti litteään juhlakäsilaukkuun. Tarjottavat napsitaan puiselta tarjoiluastialta, joka on koristeltu upeilla palloyksityiskohdilla, ja viinit nautiskellaan luonnollisesti Tommy Tabermannin rakkausrunojen kera kauniista viinilaseista.

Vapaa-aikaan liikuntamotivaatiota nostamaan sopii värikäs lenkkiasu. Mustat urheilutrikoot on koristeltu pinkeillä yksityiskohdilla, joiden väri toistuu lenkkitunnelmia blogia varten tallentavassa digipokkarissa. Keltainen treenitoppi antaa aurinkoista energiaa lenkille ja sen väri toistuu kauniisti tasapainopallokengissä, joilla peppu kiinteytyy ihan melkeinpä vahingossa. Treenitopin alta kurkkivat mustat urheiluliivit, jotka antavat värillään topille ryhtiä ja mallillaan rintavarustukselle kaivattua tukea. Lenkin jälkeen lihaskuntoa parannetaan vielä  kahvakuulatreenillä.

Tässä kohtaa Posti hyppää mukaan kuvioihin, sillä päädyin lopulta tilaamaankin jotakin NetAnttilan laajoista valikoimista kampanjapalkkiollani. Kokeilin samalla Postin uutta paketin ohjauspalvelua, jolla sain tilattua ostokseni suoraan työpaikkani viereen SmartPOSTiin ruuhkaisen lähipostini sijaan. Noutopisteeksihän voi valita minkä tahansa Postin myymälän, myyntipisteen, noutopisteen tai tuollaisen näppärän SmartPOST-automaatin, joista yksi sijaitsee kätevästi työpaikkani vieressä Kluuvissa. Tärkeintä on muistaa antaa puhelinnumeronsa nettikaupalle tilausta tehdessään. Otin muutaman screenshotin paketin ohjauspalvelun käyttämisestä demonstroidakseni sen helppoutta, paketin noutamiseen palaan myöhemmin.

Tällä hetkellä pakettejaan voi ohjailla pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä ja vielä lisäksi Turun, Porin, Forssan ja Tampereen alueilla asuvat. Kuulin kuitenkin, että palvelu tulee kattamaan syyskuun loppuun mennessä koko Suomen eli palveluun kannattaa tutustua ja rekisteröityä nyt. Vähän myös sen vuoksi, että kaikkien täällä 30.9.2012 mennessä rekisteröityneiden kesken arvotaan suklaalevyjä ja Applen iPad 3! Rekisteröityä voi jokainen yli 15-vuotias suomalaisen henkilötunnuksen omistaja. Rekisteröitymisen voi tehdä turvallisesti joko Postin käyttäjätunnuksialla tai kuten minä tuossa yllä verkkopankkitunnuksilla. Sitten vaan paketteja ohjailemaan! :)