Herkullinen kosmetiikkanettikauppa Candy Shop ilahdutti minua vähän aikaa sitten hiustuotepaketilla. Nettikauppaa pyörittää entinen Cosmopolitan-lehden kauneustoimittaja ja nykyinen tuore yrittäjä Heidi Valtonen. Nettikauppa keskittyy merkkeihin, joita ei Suomesta juuri muualta saa, mutta joista maailmalla kohistaan. Verkkokaupan lisäksi sivustoon kuuluu blogi ja tavoitteena kuulemma on saada sivustosta kosmetiikkafriikkien kokoontumispaikka, jossa seurata trendejä, shoppailla, arvostella ostoksiaan ja nauttia kulttikosmetiikkabrändeistä.

Testiin saamani hiustuotemerkin nimi on Percy & Reed. Sarjan ovat luoneet tähtien luottokampaajina toimivat Paul Percival ja Adam Reed eikä se ollut minulle ennestään yhtään tuttu. Miedolta tuoksuvan hiustuotesarjan tarkoitus ei ole koreilla karkkituoksulla, hauskan värisellä sisällöllä tai jännittävän muotoisilla pakkauksilla, vaan tuotteet ovat yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea toimivia. Kun Adam ja Paul alkoivat kehittää tuotteita, he keräsivät kasaan suosikkejaan eri puolilta maailmaa ja yhdistelivät niiden parhaat puolet. Miehet olivat sitä mieltä, että hyvä tuoksu on tärkeä, mutta se ei saa olla niin voimakas, että häiritsee tai siihen kiinnittää erityistä huomiota.

Tuotteeni ovat sarjasta nimeltä Splendidly Silky, sillä hieman luonnonkiharat hiukseni kaipaavat erityistä kosteutusta varsinkin nyt kesän jälkeen, kun aurinko on kuivattanut niitä rankasti. Sarjan ihmeaineina toimivat mustikkauute sekä mantelimaito, jotka kosteuttavat ja puhdistavat hiuksia. Oikeastaan tuota yllä mainittua sarjaa ovat vain shampoo ja hoitoaine, sillä niiden lisäksi saamani muotoilutuotteet sopivat kaikenlaisille hiustyypeille. Sarjan tuotteita saa toistaiseksi ostettua Suomesta vain täältä, mutta asiaan saattaa tulla muutos nyt syksymmällä.

1. Kosteuttava shampoo, jossa B5 -provitamiini vahvistaa hiuksia. Mieto tuoksu, joka sallii vartalonhoitotuotteiden tai hajuvetesi toimia ainoana tuoksuna “ylläsi”. Vaahtoaa mukavasti eikä pese hiuksia natisevan kuiviksi.

2. Kosteuttava hoitoaine, jonka rypäleensiemenöljy ja aloe vera hoitavat hiusta, ihastuttaa ainakin minua koostumuksellaan. Hiukseni oikein imaisivat hoitoaineen hetkessä itseensä ja aine vaikutti mukavan nopeasti jättäen hiukset pehmoisiksi.

3. No-Fuss Fabulousnesskuivashampoo raikastaa hiuspohjan ja siirtää seuraavaa suihkua parhaimmillaan muutamalla päivällä. Tätä suihkutetaan hiusten tyveen ja hiukset pöyhitään “puhtaiksi”. Kuivashampoolla saa helposti myös volyymia tukkaan ilman tupeeraamista.

4. No-Fuss Flawlessnesskuivahoitoaine antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin jätettävän hoitoaineen tapaan, mutta salaisuus onkin siinä, miten suihke myös suojaa hiuksia harjaamisen aiheuttamalta katkeilemiselta ja kulumiselta. Tuotetta suihkutetaan hiuksiin tai se viedään pituuksiin harjan avulla, päänahkaa tällä ei kannata suotta tahmata.

5. Smoothed, Sealed & Sensational No Oil Oilkiiltotipat nopeuttavat hiusten kuivumista ja “piilottavat” kaksihaaraisia latvoja. Silottavan seerumin granaattiomenan siemenöljy ja B5 -provitamiini ravitsevat ja suojaavat hiuksia kuumuudelta. Tätä on saatavilla sekä paksuille että ohuille hiuksille.

Kokonaismielikuvani sarjasta on todella positiivinen. Tuotteet ovat hintansa arvoisia ja tuntuvat luotettavilta. Pidän siis sarjaa toimivana ja jotenkin samalla aika hienostuneena. Varsinkin tuotteiden ulkonäkö miellyttää suuresti tällaista kauniiden asioiden rakastajaa. Arvostan myös sarjan mietoa tuoksua, joka tosiaan jättää tilaa niille tahalliselle hajusteille, joista me naiset niin kovin pidämme. Karkkituoksuisten tuotteiden aikakausi taitaa alkaa olla lopuillaan eikä se taida haitata yhtään. :)