Ilmoittauduin eilen illalla tämän vuoden Pirkan hölkälle, kun tajusin, että elokuun loppuun asti ilmoittautumismaksu on vain 35 euroa. Liikkumattomuus on tehnyt muutenkin oloni niin löysäksi, että tavoitteellinen treenamineen saa vihdoin palata kesälomalta. Sitä kyllä saa treenattua silloin tällöin, mutta haastena olisi saada liikunta taas osaksi viikkoaikataulua. Mietin muutenkin noita liikuntajuttuja, sillä esimerkiksi säännöllisen epäsäännöllinen uiminen olisi kiva aloittaa taas. Saa nähdä, mihin kaikkeen sitä vielä innostuksissaan lupautuu mukaan. Kamalasti polttelisi kokeilla jotakin uutta. Tämä päivätyökin on jo niin jännittävä muutos, etten malttaisi lopettaa “muuttumista” tähän.

 

mekko – Selected

vyö – 2nd hand

kengät – Aldo

Löysin perjantaina tuon poltetun oranssin värisen tunikamekon Kaivarin Kanuunasta. Se on viskoosia ja laskeutuu aika kivasti, kun sille antaa hieman muotoa vyöllä. Sellaisenaan mekko on niin pitkä, että näytän siinä lapselta, joka on lainannut äitinsä mekkoa. Tajusin näiden kuvien kohdalla, etten ole esitellyt täällä blogissa juuri mitään kirpputorilöytöjäni. Olen jotenkin odottanut saavani ne käyttöön, koska en viitisi kuvata vaatteita vain henkareissa roikkumassa. Eräs ihana paita on todennäköisesti osa viikonlopun asukokonaisuuttani eli ainakin sen pääsette näkemään jo aivan pian.

Kävin muuten vaihtamassa asuun alkuperäisesti kuuluneet saappaat avokkaisiin heti, kun olin päässyt asunnostani ulos. Asukuvissa näyttää olevan syksyisen viileä ilma, mutta niin ei valitettavasti ollut, vaikka nyt on muka jo syksy. Sovitaanko, että nämä ällöttävät aurinkopäivät tapahtuvat silloin, kun saan olla ihanan viileällä työpaikallani eikä silloin, kun tahdon nauttia elämästä vapaapäivinä. Vapaapäivinä pitää sataa, jotta ei tarvitse tehdä mitään järkevää tai käyttää typeriä kesähepeniä, kun normaaleissa vaatteissa hikoilee itsensä hengiltä. Perkele.

Illan ajattelin tosiaan käyttää ihan vaan lepäämiseen, sillä huomenna alkaa monen päivän työputki. Viikko huipentuu vielä matkaan, joten tarvitsen todellakin ison varaston puhdasta energiaa ensi viikolle. Tajusin muuten, että olisin sittenkin päässyt miesstripparielokuvan ennakkonäytökseen, mutta sekoitin jotenkin torstain ja perjantain keskenään, joten arvoin omatkin leffalippuni teille ihanille. Herttinen, mikä urpo! Onneksi More To Love! -tytöt olivat ovelasti ennakoineet tilanteen ja sain vielä tungettua itseni yleisöksi näytökseen. Kiitos, ihanat! :D