Te pyysitte maksimekkopostausta ja sellaisen te nyt myös saatte! Uusin mekkoni, joka ei ole vielä edes päässyt ulkoilemaan, ei esiinny postauksessa, mutta kyllä te vielä senkin tulette näkemään. Näistä nykyisistä mekoista taas muutama elää viimeisiä hetkiään tuhoutuneen helman tai nyppyyntyneen kankaan vuoksi, joten saattaa olla, että näette ne tässä postauksessa viimeistä kertaa. Toivottavasti nautitte joka tapauksessa raotuksesta maksimekkokokoelmaani, joka on muutamassa kuukaudessa moninkertaistanut itsensä.

YKSIVÄRISET MAKSIMEKOT

  • Ensimmäinen yksivärinen mekko vasemmalta on eräs suosikkimekoistani, mutta valitettavasti samainen yksilö on myös kokoelman huonokuntoisin. Tämä H&M:n aleista ostettu vaalea kaunotar on pituudeltaan sopivin matalien kenkien kanssa käytettäväksi, joten helma laahaa kävellessä maata. Aion silti rakastaa tämän mekon (vielä enemmän) rikki asti!
  • Seuraava mekko on In Love With Fashion -nettikaupasta saatu viininpunainen mekko epätasaisella, takaa pidemmällä helmalla. Tästä juhlavasta mekosta ei valitettavasti ole parempaa kuvaa, mutta jos kuva kiinnostaa, sen näkee ainakin tällä hetkellä täältä nettikaupasta.
  • Valkoisessa pitsimaksimekossa, jonka sain Gina Tricot’lta, on kaikista makseistani epäimartelevin leikkaus, mutta koska mekko on muuten niin kaunis, asia ei häiritse minua. Kuten ehkä olette huomanneet, en muutenkaan kannata mitään hyvien puolien korostamista ja “huonojen” häivyttämistä. Aina ei jaksa esitellä vyötäröä eikä tarvitsekaan.
  • Tämän ryhmän viimeinen mekko on tämän kesän suosituin mekkoni. Ginalta saatu viskoosimekko on nyppyyntynyt käytössä niin pahasti, että se ei ole enää pitkään edustuskelpoinen. Mekon väri oli niin ihana, etten voinut vastustaa tätä, vaikka tarjolla oli myös viininpunainen versio.
PRINTTIMAKSIMEKOT

  • Printtimakseistani erikoisin taitaa olla leopardikuosihelmainen maksimekko. Olivia & Oscarilta saatu mekko ei ole kuvassa aivan edukseen, mutta uskokaa pois, sen leikkaus on upea!
  • Kollaasin keskimmäinen mekko on printiltään villein, mutta jotenkin menin ihastumaan siihenkin. Väritys on kyllä aika synkkä, mutta pitäähän mekkokokoelmassa yksi musta lammas olla. Mekko on saatu Indiskalta.
  • Silkkimaksimekkoni on näistä kaikista printtimekoista ehkäpä juhlavin, joten sitä ei kovin usein tule pidettyä. Mekko on Teatron, mutta tuosta merkistä meikäläisellä ei ole kyllä mitään mielikuvaa, sillä ostin mekkoni eBaysta.
KUKKAMAKSIMEKOT

  • Kukkamaksimekoistani juhlavin on H&M:n alemekko, jota pidin vähän aikaa sitten ystäväni häissä. Mekon värimaailma ei ole minulle tyypillinen, mutta ihastuin siihen oudon syvästi. Tässä mekossa on jotenkin kauniin talvinen tunnelma.
  • Uusin maksimekkoni näistä printillisistä on Spiritin valkoinen ihanuus, jonka mallista pidän ihan mielettömästi. Näitä taitaa olla vieläkin alennusmyynneissä jäljellä, joten jos mekko kolahtaa, sellaisen voi vielä ehtiä ostaa itselleen.
  • Edullisin maksimekkoni (ellei siis noita promomekkoja lasketa) on ehdottomasti tämä puutarhajuhlamekkoni. Mekko maksoi vain kympin ja se on ostettu Tokmannilta. Malli on aivan mieletön!