Saatuani Nikkotakkolta rintaneulan, jota koristaa kalju komistus, en olisi ikinä arvannut, että korusta tulee vielä jonakin päivänä erään juhlatyylini huutomerkki. Olin lähdössä jännittävään iltatapahtumaan tylsästi pikkumustassa ja taiteilin päälaelleni nutturaa, kun tajusin, etten saisi nutturasta koskaan symmetristä. Sain sitten päähäni etsiä hiuskorun nutturan “aukkoon” ja paremman puutteessa aukon päätyi täyttämään Urho. Voi, kuinka lopputuloksesta pidinkään! Tätä pitää kokeilla uudelleenkin.

mekko – H&M

kengät – China Girl

laukku – Guess (saatu)

Bestsellerin järjestämä ilta oli mukava, mutta tuosta asustani en jaksa edes selittää mitään, kun se oli niin tylsä. Paitsi ehkä sen verran täytyy sanoa, että rakastan noita mokka-avokkaitani yli kaiken seuraavan päivän päkiäkivusta huolimatta. Juhlissa oli mukavaa, mutta seuraavana aamuna, kun heräsin hakemaan äiti junalta, kaduin kyllä kieltämättä muutamaa viimeistä viinilasillista. Videolla olen onneksi ihan siedettävä, vaikkakin iltajuhlassa onnistuin välttelemään kameraa kokonaan. Sain kuitenkin illan aikana ikuistettua ihan täydellisen kuva Jonnasta sekä Ninasta, joten oma näkymättömyyteni ei haittaa yhtään! :D