Lauantaiaamuni alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. Olin nimittäin kutsunut ihania naisia luokseni nautiskelemaan sushibrunssista, kuohuvasta ja hiushemmottelusta kahden hiusstailaajan käsissä. Olen mukana Indiedaysin ja Pantenen yhteistyökampanjassa, joten sain järjestää itselleni ja ystävilleni brunssin, jolla saisimme itsellemme kampaukset ja tietoa uudistuneista hiustuotteista. Pantenehan uudisti nyt syksyllä seitsemän vuoden(!) tutkimustyön jälkeen Pro V -hiustuotesarjansa ja toi samalla markkinoille myös muotoilutuotteita, joita onkin täällä jo odoteltu.

Jos aloitetaan esteettisistä tekijöistä, ulkoisesti Pantenen tuotteet muuttuvat mielestäni huomattavasti parempaan suuntaan. Värimaailma miellyttää silmääni vanhaa versiota enemmän ja varsinkin noissa muotoilutuotteissa on nyt enemmän sellaista arjen luksusfiilistä. Brunssin jälkeen jokainen osallistuja sai omalle hiustyypilleen räätälöidyn tuotekassin, joten olen ehtinyt testatakin jo noita uutuuksia. Oma suosikkituotteeni on kiiltoa tuova lämpösuoja, vaikka hiuksiin jätettävä hoitosuihkekin oli kova ehdokas ykkössijalle.

Koska ruoka on hyvin olennainen osa brunsseja sekä blogiani, käsitellään herkut tässä välissä. Minutylta lähetettiin sushin kanssa sopivaa roseviiniä maistettavaksi. Kirjoittelen viinistä arvioita myöhemmin, nyt totean vaan, että kyllä maistui. Tarjolla oli myös valkoviiniä ja tietysti vettä. Sushit toimitettiin meille Pantenen toimesta Stockalta, monipuolinen valikoima oli herkullinen kokemus. Joukon kasvissyöjäkin kiitteli. Sushi on siitä ihanaa syötävää, että mitä enemmän sitä syö sitä isompi himo siihen kasvaa. ;)

Sitten niihin hiusjuttuihin. Pantene yksinkertaisti kertarysäyksellä hiustuotesarjansa niin, että omansa voi valita kolmesta vaihtoedosta. Sarjat ovat ohuille hiuksille, normaaleille/paksuille hiuksille ja värjätyille hiuksille räätälöidyt. Koska monilla hiukset kuuluvat useampaan kuin yhteen kategoriaan, tuotteita voi ja kannattaa kuulemma käyttää sekaisin. Kun tuotteisiin oli tutustuttu, minulle ja vierailleni alettiin loihtia kampauksia. Näppärien kampaajatyttöjen käsistä syntyi tiukkoja kiharoita, loivia laineita ja yksi nutturakin.

Ja millaisiako lopputuloksia väkerryksestä syntyi? Kukaan ei tainnut olla tyytymätyn kampaukseensa, mutta muutama niistä oli ylitse muiden. Esimerkiksi Hannalle tehtiin isot kiharat, jotka olivat kertakaikkiaan hurmaavat. Oma kampaukseni tehtiin samalla tyylillä, mutta jättilaineeni jätettiin kokonaan auki. Pyysimme kiharat, koska tarkoituksemme oli käyttää hattuja ja mikäs sen “leidimpää” kuin ison aurinkohatun alta valuva kiharaputous.

Pantene avaa syyskuussa uudistetut kotisivunsa, mutta aiheesta kiinnostuneiden kannattaa toimia heti. Tälle sivustolle rekisteröitymällä voi saada itsellen tuotepaketin, jos rekisteröityminen tapahtuu 6000 nopeimman joukossa. Sivulta näkee onneksi reaaliajassa, montako tuotepakettia on vielä jäljellä. Pantenen tuotteitahan voi kyllä ostaakin tavarataloista sekä päivittäistavarakaupoista n. 3-6 euron kappalehintaan hieman tuotteesta riippuen. Tällä hetkellä tuo sivusto on vain tavallaan teaser tulevalle sivustolle, joka myöhemmin syksyllä. Kannattaa siis pitää tuo nettiosoite mielessä, jos hiusvinkit kiinnostavat.

Lopuksi vielä Jonnan ottama kuva omasta lopputuloksestani eli loivista kiharoista, jotka koetettiin pitää enemmänkin laineina kuin kiharoina. Kiharoiden volyymi näkyy kyllä ehkä vielä paremmin tuossa muutama kuva ylempänä ja volyymistahan tämä tyttö tykkää! :)

Edit: Äh, viinicooleri on saatu blogin kautta. Unohdin mainita sen. :(