On aika paljastaa, kuka pääsee toimimaan lukijamallina Jyväskylässä järjestettävillä Muotipäivillä syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Hakemuksia tipahteli mukavasti ja valinta olisi ollut vaikea, ellei yksi hakemus olisi heti vakuuttanut minua. Tiedän nimittäin aika tarkalleen, millaisen stailauksen muotinäytöksiin teen, joten kun sähköpostiini ilmestyi kuva neidosta, jonka hiukset sopivat haluamaani tyyliin, valinta oli tehty. Haussahan ei ollut mitään pituus- tai kokorajaa, joten päätin heti aluksi luottaa vain vaistoihini.

Kiitokset siis kaikille rohkeille hakemuksen lähettäneille ja onnea hurjasti Ida-Maria, sillä sinä pääset pyörähtelemään Sokokselle ja saat palkkioksi sinne 50 euron lahjakortin. Kaikille hakemuksen lähettäneilleen nyt ehdi lähettää sähköpostitse kiitosta, mitä en kyllä missään vaiheessa luvannutkaan tehdä, joten teen sen täällä. Toivottavasti teidän maanantainne on parempi kuin minun. :(