Joskus elämä ei mene suunnitelmien mukaan. Pakotin ystäväni ottamaan meikäläisestä parit lenkkikuvat, jotta saisitte nautiskella ihanasta lenkkifiiliksestä kanssani. Eikö olekin ajattelevaista? Ainakin kaikkia muita paitsi ystävääni kohtaan. Ja harmi vaan, että se kuvaaminen keskittyi näihin lähtöfiiliksiin, sillä kantapäitäni alkoi vihloa julmetusti jo muutaman askeleen jälkeen. Seisomatyö vaatii näköjään vielä totuttelua. Taidan myös päästä tekemään erillisen postauksen varsinaisesta lenkkipolustani sitten, kun sinne asti jälleen pääsen.

Kun nyt aiheen kimppuun päästiin, muistuttaisin tässä välissä eräästä liikuntatarjouksesta. Täysi-ikäisille naisille pääkaupunkiseudulla yhteistyökumppanini Hakaniemen Lady Line tarjoaa nimittäin peräti viisi ilmaista tutustumiskertaa, joiksi lasketaan käynti kuntosalilla tai vaikkapa ryhmätunnilla. Tämän tutustumispassin saa käyttöönsä kuka tahansa uusi tutustuja noutamalla viiden kerran vierailijapassin Hakaniemen toimipisteestä tai vielä helpommin lunastamalla sen netin kautta täältä. Nettitilaajat osallistuvat automaattisesti kuukauden Lady Trainer -paketin arvontaan.

Oma kuntosalijäsenyyteni kyseisessä paikassa on ollut totaalinen menestys. Totuin yllättävän nopeasti ratikkamatkailuun ja siihen, että kotimatka sujuu naama punaisena hehkuen ja kainalot hieltä haisten. Ihanaa, eikö? En vaan vieläkään taivu julkisiin suihkutiloihin, vaan tahdon kotiin peseytymään. Olisin kyllä tahtonut kokeilla sitä kuuluisaa Lady Linen infrapunasaunaa, mutta ei. Päähänpinttymäni on kestävää laatua.

Olen kaavaillut syksyksi ryhmäliikunta-aikataulua kuntolenkkejäni täydentämään. Kesä meni sisäliikunnan osalta aika plörinäksi, sillä niin kauniilla säillä ei juuri huvittanut rehkiä neljän seinän sisällä. Nyt teen kuitenkin paluun ryhmäliikuntasaliin, jotta kroppani jaksaa puurtaa syyssateiden ja -tuulten läpi aina ensi kevääseen saakka. Suosikkiryhmätuntejani Lady Linella ovat olleet spinning sekä pumppi ja niiden parissa aion nytkin jatkaa. Toki myös kuntosalin puolella on ollut hyvä tunnelma, joten voisi pitkästä aikaa alkaa noudattaa saliohjelmaa ja katsoa, miltä sellainen rutiini tuntuisi.

Olen miettinyt, että tauko liikunnasta aiheuttaa yleensä kunnon liikuntahimon päälle. Sitä tunnetta on ollut ikävä ja nyt se on onneksi palaamassa. Innostutaanko ruudun siellä puolella syksyisin liikkumaan vai tuleeko silloin kenties tarve liimautua sohvaan entistä tiukemmin? Tuntuu, että omalla kohdalla tuo tunne vaihtelee vuodesta toiseen eikä koskaan voi tietää, mihin vuodenaikaa kuntokärpänen puraisee. :)