Näitä haasteita on nyt  jonossa ihan muutama, joten aloitetaanpa niiden purkaminen lempipaikka-haasteesta, jonka suloinen Noora minulle heitti. En pistä tätä kellekään eteenpäin, mutta vastaan tähän kyllä mielelläni. Kuka tahansa saa ottaa tämän itselleen, jos tuntee, että olisi hyvä hetki vastata haasteeseen. Haaste kuuluu siis kokonaisuudessaan näin:

Kerro lempipaikasta kotonanne/kotonasi, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin. Heitä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

Lempipaikkani uudessa asunnossani on sänkynurkkaukseni. Pelkkä sänky ei riitä vastaukseksi, sillä leveä ikkunalauta on varsin olennainen osa nurkkausta. Sänkyni on niin leveä, että voin maata siinä ihan miten päin lystään. Kannattaa siis olla alle 160 senttimetriä pitkä lyhyt. Parasta sänkyni sijainnissa on se, että ikkunalautaa voi käyttää yöpöytänä ja sängyn vierestä saa peräti kaksi ikkunaa auki. Rakastan nukkua viileässä, joten tämä on todella tärkeä seikka lempipaikka-arvostelussa. Myös viereisellä seinällä sijaitsevan television sijainti toimi yhtenä ratkaisevana tekijänä tässä vertailussa.

Ikkunalaudallani pidän tärkeitä esineitä. Toisessa reunassa on tuikkutelineitä, kissapatsas sekä valaisin, jolla nurkkaukseen saa halutessaan luotua lisätunnelmaa. Toisessa nurkassa taas on muutama kirja, yksinäinen tuikkuastia, patsas sekä tupaantuliaislahjapullo, joka pitäisi siirtää jonnekin pimeään. Pidän yleensä läppäriä sekä puhelinta ikkunalaudalla, kun hengailen sängyllä. Sitä tapahtuu aika usein, sillä sänky on se paikka, jossa yleensä tätä blogia postaus postaukselta rakennan. Vaikka iso sänky voi kuulostaa turhamaisuudelta, se tekee oloni niin turvalliseksi, etten aio luopua siitä, vaikka pienempikin riittäisi nukkumiseen. :)

(farkut ja Buddha saatu)