Siinä se nyt on. Ihan oma pyykinpesukoneeni nimittäin. Sen ostamista punnittiin, tilaamista vatvottiin, maksamista kauhisteltiin, kytkemistä jännitettiin ja saapumista odotettiin. Nyt en malttaisi millään lopettaa tätä hymyilyä, tästä ei voisi elämä juuri enempää helpottua. Eikä kukaan nyt nosta esille asiaa nimeltä kuivausrumpu, sillä sellaiseen luksukseen en ole vielä valmis. Toistaiseksi riemuitsen siis pyykinpesukoneestani, joka muutti asumaan kylpyhuoneen nurkkaan. Jossakin vaiheessa kesken pesuohjelman luultavasti tajuan, että pyykkiteline olisi voinut olla hyvä idea hankkia ennen kuin survoo koneen täyteen pyykkiä.

Tuli tuosta naurettavasta kodinkoneriemustani mieleen, että olen kyllä elänyt läpi lähes kaikki mahdolliset vaiheet asumisjärjestelyjen osalta. Olen asunut vanhempieni luona, ihan yksin, lemmikin kanssa, miehen kanssa, ystävän kanssa ja solussa kämppisten kanssa. Olen asunut valtavassa asunnossa sekä pikkuruisessa soluhuoneessa. Olen tiskannut käsin ja käynyt kellarissa yleisessä vessassa, mutta olen myös nautiskellut kodinkoneluksuksesta ja omasta kylpyammeesta. Joskus kai pitää vähän imeskellä niitä ruosteisia haarukoita, jotta saa lopulta kultalusikan poskeensa. Suhteellistahan tosin sekin taitaa olla.

Päivä on ollut muutenkin kuin tuon uuden tulokkaan osalta oikeastaan aikamoisen kiva. Olen viettänyt aikaa ystäväni kanssa ja tutustunut jopa samalla ystäväni ystäviin. Kaiken kruunasi kuitenkin päivällä tieto siitä, että loppuviikosta tapahtuu jotakin mahtavaa. Teen aiheesta ihan oman postauksen vielä, kun yksityiskohdat varmistuvat, mutta isoin kiitos ikinä kaikille, jotka pitivät tänään peukkuja hermostuneelle bloggaajalle, joka pelkäsi ruotsin kieleen kohdistuvan kielitaidottomuutensa muodostuvan esteeksi uuden työpaikan kohdalla. Niin ei kuitenkaan onneksi käynyt.

Nyt valmistaudun kruunaamaan ihanan päivän kunnon sushiövereillä. En ole pitkään aikaan saanut tuota jumalten herkkua, joten nyt on korkea aika tilata se kolmenkymmenen palan lautanen ja jakaa se hyvässä seurassa. Kyytipojaksi taidan testata Ginger Mojitoa, jonka tilaamisesta olen haaveillut jo kuukausia. Tänään olen vihdoinkin ansainnut sen. :)