En enää nykyisin osta meikkejä, koska laatikossani on jono käyttämättömiä purkkeja. Tein kuitenkin listan suosikkihuulipunistani, jotka ovat mielestäni ostamisen arvoisia. Tämän postauksen tuotteet on siis saatu blogin kautta. Suosikkihuulipunani vasemmalta oikealle ovat:

  • Viidettä sijaa pitää tuote, joka vilahtaa huulillani tässä postauksessa. Se näyttää huulikiillolta, mutta oikeastaanhan tämä ei ole edes huulipuna tai -kiilto, vaan huuliväri, jolla on huulikiillon koostumus, mutta huulipunan pigmentit ja huulimaalin pysyvyys. Maybellinen Superstay 10H Tint Gloss (sävy Forever Coral) saa ison plussan herkullisesta tuoksusta. Jotakin sekin kertoo, että kun hinkkasin huulipunilla käteeni piirretyt viivat pois saippuavedellä ja pyyhkeellä, tämä näkyi vielä seuraavanakin aamuna haaleana ihollani
  • Neljännellä sijalla on juuri vähän aikaa sitten blogissani esitelty kaksipäinen huulipuna. Puna on pysyvyydeltään hyvä ja sen sävy taittaa juuri sopivasti oranssiin olematta silti oranssi. Max Factorin Flipstick Colour Effect (sävy Gipsy Red) saa puolestaan kiitosta toisesta päästä huulipunaa löytyvästä korostusväristä.
  • Kolmas sija menee oranssinpunaiselle huulipunalle ja se sattuu olemaan Make Up Storen. Oikeastaan tämän väri on jo oikeastaan tummin ja kirkkain mahdollinen oranssi. Todella pigmenttinen huulipuna (sävy Redelicious) antaa tästä viisikosta kaikista intensiivisimmän lopputuloksen, mistä puna saa paljon lisäpisteitä.
  • Toisella sijalla on puna, jonka kesto on ihmetyttänyt ystäviäni kerta toisensa jälkeen, tätä kun ei päivän aikana juurikaan tarvitse lisäillä. Kuvatodisteita huulipunasta huulillani on tässä postauksessaTopshopin huulipuna (sävy Satorial) on täydellinen huulipuna niille, jotka vasta opettelevat elämään punaisten huulien kanssa.
  • Ensimmäinen sija meneekin sitten yllätäen oranssisten punien jälkeen kesäiselle pinkille huulipunalle. Uskomattoman pehmeä koostumus ja hyvä levittyvyys nostavat tämän muiden punien yläpuolelle. Tämä  L’Oréalin Color Riche Intense (sävy Crazy Fuchia)  tunnetaan myös nimellä täydellinen kesähuulipuna 2012!

Noista näyteviivoista huomaakin ehkä, että toinen ja kolmas puna ovat kaikista voimakkaimmat, kun taas järjestysnumeroiltaan neljäs ja viides puna ovat vain suunnilleen puolipeittäviä. Niillä saa kyllä intensiivisen lopputuloksen, mutta ne antavat helpommin anteeksi epätasaiset huulirajaukset tai juonteisiin karkailleen punan. Nestemäisin väri antaa sitä tummemman lopputuloksen mitä useamman kerroksen sitä huulille lisää ja minähän lisään, sillä rakastan nykyään punaisia huulia.

Asuessani Jyväskylässä en olisi millään kehdannut käyttää laitoksella huulipunaa, kun pienestäkin panostamisesta katsottiin kieroon. Helsingissä kuitenkaan tätä tunnetta ei ole, sillä ihmiset ovat täällä suvaitsevaisempia ja olen blogini kautta kasvanut niin paljon, että vaikkeivat edes olisi, en välittäisi enää muiden mielipiteistä. Pitäkää tunkkinne, minähän teen mitä lystään! ;)