Olen kasaamasta eilisestä päivä kanssani -postausta, mutta siitä on tulossa niin massiivinen, että otin asukuvat erilliseksi jutuksi. Kävimme eilen Jonnan kanssa katselemassa kutsuvieraina elokuvaa nimeltä Blow Up (Erään suudelman jälkeen). Kyseessä oli Fashion Film Festivalien avajaiselokuva ja se näytettiin Lasipalatsin Bio Rexissä. Innostuimme tapahtumasta niin, että sovimme jo alustavasti sunnuntaille toiset elokuvatreffit. Koetan siis karata hääjuhlien jälkeisenä päivänä Kylmäkoskelta mahdollisimman aikaisin takaisin Helsinkiin. Elokuvaohjelmisto löytyy täältä, jos joku muukin innostuu ajatuksesta.

Kävimme vielä ennen elokuvaa syömässä, mutta selostan päivän tapahtumat tosiaan paremmin ylempänä mainitussa postauksessa. Asunani oli kuitenkin vaalea sifonkimekko ja metallinhohtoiset ballerinat. En näköjään vieläkään ymmärrä, että täällä oikeasti tuulee aika paljon, kun koen Marilyn-hetkiä enemmän kuin vain yhden viikossa. Pakko alkaa pukea pitkälahkeisia boksereita mekkojen alle jatkossa, jotta en traumatisoi enempää ihmisiä. Maksaisin muuten euron jos toisenkin, jos pääsisin pöyhmimään noihin kuviin kiharoitani. En kestä lyttyjä hiuksia! :D

mekko – H&M

kengät – H&M

Muistan vielä sen ajan, kun ostelin holtittomasti mekkoja, joita sovittelin vain kotona peilin edessä, mutta en koskaan pukenut ylleni lähtiessäni jonnekin ulos. Aktiivinen opettelu tuotti kuitenkin tulosta ja nykyään hieman juhlavakin mekko taipuu jo arkiasuksi, kun siihen vaan asennoituu oikein. Pakko silti antaa oman opettelun lisäksi krediittejä myös tälle kaupungille, jossa eläkeikäinen mies voi rullaluistella ohitsesi mikroshortseissa etkä välttämättä edes pidä sitä mitenkään outona. Rakastan tätä välinpitämättömyyttä! <3

Nyt otan suunnaksi maaseudun ja alan varautua henkisesti siihen, että huomenna eräs lukioaikaisista parhaista ystävistäni seilaa avioliiton rauhaisaan satamaan. En oikein osaa suhtautua tähän, että saman ikäluokan ihmiset lisääntyvät, pariutuvat  ja rakentavat yhdessä majoja. Näin luolamieskielellä ilmaistuna siis. Pointti kai on, etten koe vielä itse olevani kypsä tuollaiseen, joten tyydyn pitämään epäkypsät ajatukseni näistä tapahtumista itselläni ja keskityn olemaan onnellinen ystävieni puolesta.

Häävieraan asustani saatte vihiä varmaankin tänään illalla tai viimeistään huomenna aamulla, nyt keskityn stressaamaan siitä, moniko muu häävieraista löysi saman tarjouksen ja osti täydellisen häävierasmekon itselleen. Sen verran turhamaisuus minussa nostaa päätään, että kammoan tilanteita, jossa jollakulla on sama vaate kuin minulla. Häissä tosin voi onneksi feikata koko jutun olevan etukäteen suunniteltu vaatekoordinaatio. ;)