Nyt, kun olette klikanneet uusimman hyvänmielenbiisini soimaan, voisimmekin tutustua päivän asuuni. Koska ulkona oli tänäänkin tuskaisen kuuma, jatkoin monitoimimekkoon turvautumista jo toisena päivänä peräkkäin. Uusi kirppislöytökorunikin pääsi samalla käyttöön. Nuo ainoat mustat ballerinani aion heittää kohta roskiin, niissä on aika mehevä reikä jo yhdessä kohdassa. Tarvitsisin vaan ne korvikkeet ja äkkiä. Hiukset jätin tänään ihan avoimiksi sellaisinaan, surffikiharoitani kun ei voi oikein hallita mitenkään. Jos ne ilmestyvät yön aikana, ne ovat ja pysyvät vaikka mitä tekisi! :D

mekko – American Apparel

koru – 2nd hand

kengät – Spirit

Värjäiltiin muuten äidin kanssa kulmakarvat, jotta kesämeikin tekemisessä pääsisi mahdollisimman helpolla. Koska aurinko pitää ihon kunnossa, kesämeikkini sisältää nykyään pelkästään mustan ripsivärin. Senkin voisi jättää pois, jos olisimme ehtineet värjätä ripsetkin. Valitettavasti siihen ei ollut aikaa ja ripsipidennyksiä en tahdo, joten jatkan ripsivärilinjalla. Tänään tosin lisäsin vielä mustat alarajaukset. Uudet aurinkoraitanikin ovat ilmeisesti ihan ok, kun kukaan ei ole edes huomannut niitä. Tyvikasvu vaan hieman hämääntyi ja hiusten yleissävy vaaleni himpun verran.

Kävin aamupäivällä Jonnan luona naapurissa pyykkäämässä. Minun tiskikoneeni pyörittelee likaiset asiamme ja Jonnan pesukone likaiset vaatteemme. Sorruin tosin aiemmin aamulla tilaamaan itselleni oman pesukoneen, kun viikonlopun tienestit yllättivät positiivisesti. Kyllä siitä pyykinpesukoneesta taitaa kuitenkin olla loppupeleissä enemmän iloa kuin vaaleanpunaisesta skootterista olisi ollut. Toivottavasti menopelin uusi omistaja rakastaa sitä yhtä paljon kuin minä puhdasta rakastan pyykkiä. ;)