Viikon paras hämmästys iski päin näköä H&M:n nettikaupassa. Silmiini osuivat yhtäkkiä hyvin paljon Marlies Dekkers -merkin rintaliivejä muistuttavat liivit. Narukoristeet liivien etuosassa muistuttavat uskomattoman paljon MD:lle tyypillistä designia, mutta niinhän se menee, että kopioimalla pääsee pitkälle ja joidenkin ideoiden alkuperäisiä keksijöitä ei välttämättä saada koskaan selville. Voihan olla, että MD-liivitkin on keksitty jonkun toisen liivimerkin mallin pohjalta. Hennesin liivejä voi ihailla tai ne voi halutessaan tilata täältä.

Viikon paras jäätelöannos syntyi vaniljajäätelöstä, kovettuvasta lakritsikastikkeesta sekä kotipihan keltaisista vadelmista. Kannattaisi ehkä useammankin kokeilla rohkeasti hieman outoja makuyhdistelmiä, niistä kun saattaa tulla suosikkiannoksia. Tuskin muuten olisi keksitty esimerkiksi kinuskin ja poppareiden tai ranskalaisten ja vaniljapehmiksen jumalaisia makuliittoja. Nyt erilaisia makukomboja kokeilemaan siitä!

Viikon paras kampanja on VILAn Confidence is not for sale! -itsevarmuuskampanja, jonka lähettilääksi minua pyydettiin. Kampanjan tarkoituksena on levittää sanaa siitä, miten olemalla rehellinen itselleen voi myös saavuttaa lisää itsevarmuutta, mikä taas auttaa selviämään vastoinkäymisistä. Tuo alla oleva kampanjavideo tiivistää minusta todella hyvin sen, miten piikkikoroilla kaatumisen jälkeen itsevarma nainen ei jää runwaylle itkemään, vaan kokoaa itsensä ja jatkaa matkaa hymyillen. Koetetaan siis pitää mielessä, että vaikka elämä heittää kuperkeikkaa, kun vain uskoo itseensä, kaikki kääntyy kyllä hyväksi. :)

Viikon paras ostos löytyi kirpputorilta. Rakastan selkeitä värejä varsinkin näin kesäisin, kun ne tuntuvat oikein hehkuvan ruskettunutta ihoa vasten. Siksi tämä vihreä kivikaulanauha vangitsi katseeni ja vainosi minua kunnes vein sen kassalle. Pitääkin testailla, saisiko tämän kieputettua jotenkin moninkertaiseksi rannekoruksi. Monikäyttöisyys lisäisi korun pisteitä entisestään.