Linnanmäen pelottavin laite. Uskokaa pois.

Linnanmäki on väsäillyt hauskan sovelluksen Windows Phone -puhelimille ja minut sekä blogiadoptiopikkusiskoni Aino kutsuttiin testaamaan sitä. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Marketplacesta, androidille tai iPhonelle sitä ei toistaiseksi ainakaan saa. Sovellusta voi käyttää vain Lintsin alueella, sitä ennen se suostuu näyttämään vain etäisyyden Linnanmäestä ja muutamia olennaisia tietoja huvipuistosta. Meidän oli siis “pakko” viettää päivä Lintsillä, jotta saimme selville, mitä kaikkea sovellus kätkee sisäänsä.;)

Linnanmäki-sovellus kertoo, kuinka kaukana Lintsi on.

Karva-apinat jännittyneinä hupipäivän alussa.

“Kiitos!”

Lauri Tähkä ja Lauri Tähkän käsi.

Teimme Ainon kanssa työnjaon heti alkuun. Aino räpsisi kuvia ja minä seikkailisin sovelluksen kanssa puhelimellani. Aivan ensimmäiseksi loimme Linnanmäki-sovelluksella retken ja lisäsimme retkiryhmäämme jäsenet. Jäsenten nimet paljastuvat myöhemmin tässä postauksessa, taisi tyttöjä vähän taas lapsettaa. Tuosta iästäni voisi ottaa helposti edestä kakkosen pois.

“Hmm, mikähän mun salanimi voisi olla…”

“Haluan tuonne!”

Maailman kuningas itsevarmana ennen Kieppiä…

… onnellisena ennen laitteen käynnistystä…

… aivan sekaisin ajon aikana…

… ja nujerrettuna laitteen jälkeen. Tuo ilme!:D

Ja tästä päästäänkin siihen kivaan osaan sovellusta. Laitteissa, ravintoloissa ja monissa muissa paikoissa Lintsillä on hupitägejä eli eräänlaisia kuvakoodeja, joita sovelluksella skannataan. Kiepissä kieputtuani skannasin puhelimeeni Kieppi-tägin ja sovellus tallensi sen suorituslistaani. Laitteiden lisäksi keräilimme tägejä mm. parista pelistä. Osa tägeistä on niin hankalissa paikoissa, ettei niitä sa välttämättä kukaan koko kesänä. Huhu kertoo, että esimerkiksi jonkun pelin pääpalkinnon voittamisesta voi saada erityisen tägin skannattavaksi.

Tägiä skannaamassa.

Pikkusisko pelaa.<3

“Hyvä Aino, ratsasta!”

Mestarin on helppo hymyillä…

… sillä karva-Halemhan sillä voitolla irtosi!:)

Koska en osaa pelata, skannaan.

Uusi tägi skannattu!

Pelien ja huvipuistolaitteiden lisäksi nautimme Lintsin ruokatarjoiluista. Tuo sovellus kertoo helposti mm. lähimmän ravintolan tai kahvilan, me päädyimme herkuttelemaan sushilla Kattilaan. Oli muuten hyvää ja edullista, vaikka tilasimme ruokaa listalta emmekä hyödyntäneet lounastarjousta. Jälkiruuaksi herkuteltiin tietysti jäätelöllä!:)

Ravintolavaihtoehtoja oli useampi…

… mutta päädyin kokonaiseen täytekakkuun.;)

Välillä piti käydä ufoilemassa. (Nauran tätä kuvaa joka kerta ääneen!)

“Häikii!”

Varokaa pussauskoppeja!

“Tulepa käymään nopeasti täällä…”

Päivän lopussa saavutuksia alkoi olla jo kivasta kasassa.

Lopulta oli aika lähteä kotiin ja koota saavutukset retkiraportiksi.

Retkiraporttiamme pääsee vakoilemaan tarkemmin täältä. Arvostan varsinkin tuota maailman kamalinta ryhmäkuvaamme. Aina ei vaan voi onnistua, mutta kivaa oli. Tuon raportin voi muuten jakaa vaikkapa Facebookiin tai tulostaa seinälle. Päivän lopussa jäi sellainen olo, että tägejä olisi ollut kivaa löytää enemmänkin. Pakko varmaankin palata myöhemmin kesällä etsimään niitä ihan urakalla. Tällaiseen lapsenmieliseen ainakin Linnanmäki-sovellus toimi ihan kympillä!:D

“I’ll be back.”