Olin mukana luonnonkosmetiikkamerkki MADARAN tilaisuudessa, jossa ensimmäisestä kesäpäivästä nauttimisen lisäksi paljastettiin, että suomalaista koivunmahlaa aletaan käyttää eräänä pääraaka-aineista merkin uudessa ikääntymisen merkkejä häivyttävässä ihonhoitosarjassa. On jotenkin ihana kuulla, että meidän luontomme on niin puhdas, että sen kasvuvoimaa halutaan hyödyntää. Sisäisesti nautitun mahlan hyödythän on tiedetty jo vuosia, mutta ulkoisesti käytettynä siitä voi saada irti ihan yhtä paljon hyötyjä.

Sain ennen tapahtumaa esittää arvauksen tai toiveen, mitä raaka-aineita MADARA voisi hyödyntää Suomen luonnosta ja tässäpä teille minun ja muutaman muun bloggaajan arvauksia. Videoarvaus sai kestää maksimissaan kymmenen sekuntia, joten siksi siitä tuli hieman lyhyt ja töksähtävä. Ja höpsö, koska sellainen minä vaan taidan olla. *nolo*

MADARAN kampanjasivulla kerrotaan lisää tästä projektista, mutta lyhykäisyydessään homma menee niin, että Youtubessa, Twitterissä, Facebookissa tai blogissani tuosta yläpuolella olevasta videopätkästä tykkäävien, sitä asiallisesti kommentoivien sekä videota jakavien kanssa arvotaan upea matka Latviaan. Matka toteutetaan yhdessä Sugarin (PR-toimisto) ja Natcosin sekä myöhemmin paljastettavan haasteeseen osallistuneen bloggaajan kanssa. Matkan ajankohta on 5. – 6.7. eli jos kalenterissa on silloin tyhjää, osallistukaa ihmeessä arvontaan.

Matkan aikana pääsee tutustumaan merkin perustajiin ja tehtaaseen. Vierailulla tärkeässä roolissa on myös kesäisistä hetkistä nauttiminen luonnonmukaisilla niityillä. Jos siis yhtään tekee mieli keskustella kosmetiikasta, MADARAN raaka-aineista tai muusta aiheeseen liittyvästä, tehkää nyt tämän aiheen yhteydessä ja saatatte päästä matkalle. Jos ette keksi mitään sanottavaa, pistäkää edes hyvä kiertämään ja tykätkää videosta tai tästä postuksesta  22.6. mennessä. Onnea matkaan!<3