Viikon paras herkku syntyi, kun rakensin raparperikiisselistä kaksikerroksisen välipalaherkun kuumaa kesäpäivää viilentämään. Sekoitin kiisselin yhteydessä valmistamaani kermavaahtolisukkeeseen 50/50 -suhteessa maitorahkaa (sekä hieman sokeria happamuutta tasoittamaan) ja nautiskelin sitä sitten kiisselin kanssa. Tämä välipala piti muuten vatsan hiljaisena yllättävän pitkään!

Viikon paras päätös oli ottaa pikkusisko pariksi päiväksi sekä yöksi hoitoon ja höllentää samalla tätä tiukkaakin tiukempaa otetta blogista. Heitetään siis hetkeksi hyvästit aamuviiden postauksille ja katsellaan, milloin on aikaa kirjoitella. Nautiskelemme muutaman päivän kesäisestä Helsingistä, mutta sen jälkeen palaan taas rutiinieni kimppuun. Mistään lopullisesta hurvitteluinspiraatiosta ei siis ole kyse, älkää suotta huoliko.:)

Viikon paras pelastaja oli Vivisantén SUN after sun lotion. Lueskelin aamulla terassilla blogeja ja nautiskelin kahvistani pitkän kaavan mukaan enkä sitten tajunnut, että noilla lämpöasteilla nahka palaa aika nopeasti. Onneksi kotona odotti purkki täynnä viilennystä ja helpotusta aralle iholle. Tässä lähes tuoksuttomassa pelastusvoiteessa on monenlaisia öljyjä, jotka hoitavat ja vahvistavat ihoa auringonoton (tahallisen tai tahattoman, krhm) jälkeen. Tämän testikappaleen sain blogin kautta testiin, mutta jatkossa näitä voi näköjään tilata näppärästi vaikkapa suoraan netistä täältä 17 euron hintaan.

Viikon paras horoskooppi löytyi uusimmasta Cosmosta kesäkuun horoskooppisivulta. Turhaan tässä näköjään vatvon ideaa kesätukasta, kun planeetat ovat jo päättäneet puolestani, että siitä tulee AWESOME!:D