Tässä blogissa ei vanhoihin “hyviin” aikoihin verrattuna enää juurikaan ostopostauksia ole, mutta nyt löytyy jotakin tunnustettavaa. Sorruin nimittäin mainonnan orjaksi, kun sähköpostiini kilahti Kunto Plus -lehden tarjous. Kyseinen lehti tulee minulle aina välillä, kunnes koen, että se alkaa toistaa itseään. Nyt olen pitänyt lehdestä jo ainakin vuoden tauon, joten päätin taas tilata sen. Mutta ei tässä vielä kaikki, lehden laatu ja kiinnostavat jutut eivät nimittäin olleet ihan ainoat motiivit tilaukselleni.

Viimeksi sain lehtitilaukseeni kaupan päälle spinning-setin, johon kuului pinkki treenitoppi ja pehmustetut pyöräilyhousut. Sitä ennen sain piikkimaton, jonka hehkuttamisen jälkeen te, rakkaat lukijani, ostitte varaston tyhjiksi niistä. Nyt odottelen SpeedSonic RAW -juoksukelloani ja kolmea kuntoilulehteäni saapuviksi. Muille välineurheilijoille tiedoksi, että tarjous on vielä voimassa täällä ja köyhdyttää tiliänne alle seitsemän euroa.

Tiedän, etten ole ainut, joka lankeaa ilmaislahjoihin ja kaupanpäällisiin. Tunnustakaa siis uteliaalle bloggaajalle, mitä te olette joskus hankkineet, jotta olette saaneet jotakin ilmaiseksi! Paras tarina palkitaan etukäteen ymmärtäväisellä hymyllä.:)