Mikä yhdistää yllä olevan kuvan naisia? Rintavarustus. Tai siis se, mikä heidän rintavarustustaan verhoaa. Rintaliiveistä näyttäisi lähtevän erilaisia koristenaruja rintakehän yli ja muutenkin niissä on paljon kiehtovia yksityiskohtia. Kyseessä on siis pakko olla Marlies Dekkersin julkkisnaisia pursuileva fanitaulu!

Kävin eilen tutustumassa tyttöjen kanssa merkin tuleviin syys- ja talvimallistoihin. Skandinaavisella teemalla syksyä kohti suuntaava merkki on tällä kertaa koristellut alusvaatteensa mm. lumihiutaleilla, keskikesän auringolla, viikinkifiiliksellä ja poroteemalla. Tietysti brändin tavaramerkiksi muodostuneita naruja ja koristeita oli tarjolla edelleen, mutta mukaan on ujutettu myös villimpiä yksityiskohtia. Mallistoista löytyy silti sekä hillitty että räväkkä puoli, sillä alusvaatteet on jaettu klassisempaan marlies|dekkers -mallistoon ja rohkeampaan Undressed by marlies|dekkers -mallistoon.

Tähän väliin on pakko esitellä MD-tilaisuuden nimikkodrinkki. Ihailin, kuinka Vihreä kevätkukka rakennettiin kaksikerroksiseksi taideteokseksi hitaasti samppanjaa vihreän alakerroksen päälle valuttamalla. Makumaailmassa oli omenaa ja jasmiinikukkaa. Lupasin tapahtumapaikkana toimineen A21 Cocktail Loungen baarimikolle, että laitan tämän hienon kuvan blogiini, jotta muutkin pääsevän ihastelemaan drinkin rakennusta. Valmis juoma koristeltiin vielä omenasiivuilla ja jösses, että juoma maistui hyvältä. Kiitokset siitä Timolle (kuvassa)!

Sitten asiaan eli alusvaatteisiin. Tarjolla oli kauniita rintaliivejä, suloisia alushousuja, muotoilevia korsetteja ja alusmekkoja sekä värikkäinä että hillittyinä versioina. Lisäksi kaksi kaunista mallia esitteli meille mallistoja yllään. Oli hirvittävän näppärää nähdä, miltä alusvaate näytti jonkun päällä. Henkarissa kun yleensä selviää suunnilleen vain tuotteen väri ja kuosi. Omaksi suosikkivärikseni nousi tuo kaunis oranssi, joka näyttää ruskettuneella iholla takuulla vähintäänkin jumalaiselta.

Minun silmiäni nämä uudet tuulet hivelevät. Koetan koko ajan opetella pukeutumaan värikkäämmin ja mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa pukeutuminen jo alusvaatteista. Lisäksi olin jollakin tapaa otettu, että merkki inspiroitui juuri skandinaavisista asioista ja loi lopulta nämä upeat Cool Scandinavia -mallistot syksyksi ja talveksi. Myhäilikö joku teistäkin tyytyväisenä katsellessaan näitä kuvia tulevista kuoseista ja malleista?:)