Tulipa laiskoteltua koko päivä! Eilinen rilluttelu kostautui hieman nuutuneella ololla ja huonoilla yöunilla. Mikä siinäkin sitten on, että teininä voi juoda mitä vaan ja nukkua yönsä rauhassa, mutta 25-vuotiaana pari viinilasiakin illalla voivat pilata yöunet ja herättää tunnin välein. Eilen tosin tuli nautiskeltua pari lasia enemmänkin juomisia, mutta en silti ihan odottanut tällaista aamua. Kai nämä ovat niitä aikuisten ongelmia.

Nukuin tänään sitten paritkin päikkärit läppäriltä tuijotettujen Gilmore Girls -sarjaputkien välissä. Tarkoitukseni oli kyllä noutaa se yllättävän nopeasti valmistunut passi Pasilasta, mutta haenkin sen vasta ensi viikolla. Kyllä näitä saamattomuuspäiviäkin pitää olla niiden päivien tasapainoksi, joina juostaan pää kolmantena jalkani ympäri maita ja mantuja.

Eräs päivän suurimmista haasteistani näkyy tuossa lasissa. Nukuin yhden yön molemmat ikkunat auki ja seuraavana aamuna näin viekkaan hämähäkin kipittävän lattian poikki sängyn alle. Hyi, yök ja hui kauhistus! Tuon näyn jälkeen olen välillä ollut tuntevinani jotakin ihollani ja miettinyt tietysti ensimmäisenä, että nyt se hemmetin hämyri yrittää munia korvaani tai muuta ällöttävää. Tänään kuitenkin havaitsin kahdeksanjalkaisen tyypin kipittävän seinälläni ja vangitsin sen lasiin. Siirsin kaverin ikkunastani ulos ja päätin, etten nuku enää ainuttakaan yötä ikkuna auki.

toppi – Silkki Center

housut – H&M

korvikset – H&M

kengät – Aldo

Muutenhan en olisi tänään varmasti edes jaksanut koroissa pomppia, mutta Nespresson juhlien vuoksi ajattelin pistää vähän siistimmät kengät illaksi. Lakkasin kyntenikin GG-maratonin aikana herkullisen maitokahvinsävyisiksi tästä postauksesta tutulla kynsilakalla, jonka tosin silloin nimesin kaakaolakaksi. Lakka on siis  Max Factorilta saatu  Hot Coco.

Huomenna olisikin sitten aika karata vain reilun vuorokauden visiitille Kylmäkoskelle. Palailen sieltä jo sunnuntaina, koska saan tärkeitä yövieraita. Maanantaina olisi tarkoitus osallistua pieniin bloggaajien kokoontumisajoihin, joten majoitan luokseni ainakin Veeruskan, jonka kanssa saa yleensä nauraa itsensä kipeäksi. Salluska taitaa hannata yökyläilyä koulujuttujen vuoksi, mutta saanpahan ainakin viettää hetken blondini seurassa. On nimittäin ollut jo ikävä.:)