Illasta on tulossa sen verran kiireinen, että lyön asukuvat kehiin jo tässä vaiheessa. Aamu tuntui tänään hieman kolealta, joten nappasin neuletakin laukkuuni mukaan. Rotsihan on lähes joka päivä ylläni, mutta en kuvaa sitä asuihin juuri koskaan, koska ei kai kukaan jaksa katsella samaa takkia päivästä toiseen. Tai ehkä joku, jos minäkin jaksan pitää sitä samaa takkia päivästä toiseen, mutta ymmärsitte varmasti pointtini. Asukuvissa on jo sama tyyppi ja samat asennot päivittäin, joten pitäähän joidenkin elementtien vaihtua.

Turvauduin tänään erääseen uusista suosikkivärikomboistani eli mintunvihreään ja punaiseen. Jotenkin tuo hempeä ja pastellinen minttu tarvitsee tuekseen juurikin räväkkää punaista. Huulipuna ei todennäköisesti kestä koko päivää, mutta sitten minttuballerinojen ja vyön seuraksi jäävät vielä nuo kynnet ja rannekoru.

toppi – H&M

housut – Lindex

vyö – Saddler

rannekoru – lahjaksi saatu

kengät – Spirit

Jos ihoni väri alkaa kummasti parantua eli tummentua tässä viikon sisään, se johtuu siitä, että väsäilen täällä teille itseruskettavavertailua. Tällä hetkellä testailen vain vaahtoja, mutta kun saan kahlattua pursotettua ne läpi, saatan jatkaa vielä suihkeisiin ja voiteisiin. Olen kahden aiemman kokeilukerran perusteella ihan aloittelija tällä saralla, joten lopputuloksetkaan eivät aina ole kovin ammattimaisia. Toivottavasti kuitenkin lopulta hyödyllisiä muille alottelijoille.

Nyt, kun tylsät työt ja aamuvelvollisuudet on hoidettu pois alta, onkin aika lähteä kaupungille Ninaa treffaamaan, showroomeja ja pressipäiviä kiertelemään, sadekuuroista tai terassikeleistä nauttimaan ja onpa illaksi merkattu yhdet syntymäpäiväjuhlatkin. Lumin nimittäin! Näin ihanana päivänä pienikin syy juhlaan on hyvä syy juhlaan.:)