Otinkin toissapäivänä hieman erilaiset asukuvat. Tai siis otatin, sillä en ihan kehdannut taistella itselaukaisimen kanssa tuolla showroomilla tai lenkin aikana. Noissa “asukuvissa” eli treeniasukuvissa vilahtaakin jo niitä vaatteita, joista kirjoittelen lisää, kun saan ne kuvattua kunnolla. Kyse on siis niistä vaatteista, joihin se mysteeriarvontakin tulee ensi viikolla liittymään. Toivottavasti olette siitä yhtä innoissanne kuin minä.


juoksutrikoot – Björn Borg (saatu)

toppi – Etirel

takki – Björn Borg (saatu)

kengät – Puma (saatu)

Itse juoksukoulussa katseltiin juoksutekniikoita kriittisin silmin ja koetettiin parantaa niitä omia virhekohtia. Kysymyksiäkin sai esittää ja tuli niitä suureksi ilokseni ihan mukavasti. Itsekin selvitin muutaman päätäni vaivanneen asian siinä hölkkäilyn lomassa. Perusjuoksun ja -hölkän lisäksi opeteltiin kuinka juosta ylä- ja alamäessä sekä rappusissa. Juoksukoulu kesti noin tunnin verran.

Se hetki, kun naama ei vielä/enää ole punainen.

Melkein kokonainen juoksuporukka.

Ylämäkijuoksua treenaamassa.

Vauhdissa ei onneksi ehtinyt miettiä, onko tukka hyvin. Ei nimittäin ollut.

Venyttelytreeniä ennen rappusjuoksua.

Pumalta samana aamuna saadut Faas 300 -juoksukengät neitsytmatkallaan.

“Maalissa” eli showroomilla meitä odotti kuvaaja ja hurraavia ihmisiä. Olo oli kyllä hyvä, vaikka en oikeastaan mitää suorittanutkaan. Koen tämän kuitenkin tavallaan voittona itsestäni, sillä kynnys juosta kaupungilla pienenee kummasti, kun on hölkkäillyt Bulevardin lähistöllä söpössä parijonossa.

Maaliviiva lähenee.

Ohi on ja edelleen hymyilyttää!

Herkullista palautumisapua meille tarjosi Gainomax.

Juoksukoulu oli ainakin minusta kerrassaan mahtava idea! Sen taso oli suunniteltu niin, että siitä saisivat irti sekä he, jotka vasta suunnittelevat juoksuharrastuksen aloittamista, että he, jotka ovat juosseet jo pidemmän aikaa. Itse taidan kuulua jonkinlaiseen väliryhmään, sillä olen lenkkeillyt ja vähän juoksennellut vuosia, mutta kunnon pinkomislenkkejä en ole juurikaan tehnyt. Imin itseeni tietoa kuin sieni, jotta voin jatkossa kehittää itseäni juoksijana. Oppisikohan sitä näyttämään myös fiksummalta juoksun aikana otetuissa valokuvissa, krhm.;)

“I believe I can fly…”

Jos joku koululaisista ei muuten saanut osallistumislahjaa, jotka jaettiin jouksukoulun päätyttyä, asia ratkeaa hetkessä sähköpostilla minulle. Sähköpostiosoitteeni löytyy tuosta sivupalkista. Tähän loppuun kiitokset vielä Milttonille (myös valokuvista), Pumalle ja Puman edustajalle eli alimman kuvan lentävälle Puma-miehelle sekä tietysti kaikille teille ihanille osallistujille. Toivottavasti treffaillaan jatkossakin kivojen tapahtumien muodossa!:)