Voi tätä onnea! Eilisen päivän pelasti lähikaupasta löytynyt sushi, joka on siis täällä maaseudulla aikamoisen harvinainen löytö. Tänään taas mieltäni valaisi heti aamusta löytynyt mokkula, joka hakkaa meidän talouden kiinteän netin 100-0. Tänne metsän keskellehän tarjoaa nettiä vain yksi operaattori ja sekään ei sitten luonnollisesti toimi kovin “sulavasti”. Siksi landelomailu saattaa välillä aiheuttaa tahattomia postaustaukoja.

Joku kyseli, millä ihmeellä saan täällä aikani kulumaan ja ajattelin kertoa teille erään esimerkkipäivän tekemisistäni. Eilen aloitin päiväni parin tunnin haravointisessiolla, minkä jälkeen lehtikuorma vietiin mummolaan ja samalla kävin tietysti kyselemässä mummon kuulumisia. Mummolasta lähdettiin ruokakauppaan, minkä jälkeen nautiskeltiin koko perheen voimin massiivinen sushilounas. Sen jälkeen ajeltiin järven rantaan ja käytiin samaisen lehtiperäkärryn kanssa siirtämässä vene parempaan paikkaan kesää varten.

Venereissun jälkeen ajeltiin auto viereiseen kuntaan huoltoon ja käveltiin reilu kymmenen kilometriä kotiin. Testasin huvikseni, onko kävelyvauhtini sellainen, että voisin kävellä puolimaratonin juoksematta ja onhan se! Aika pelastava tieto. Lenkin jälkeen äiti yritti houkutella tytärtään kastautumaan järveen, mutta tytär nihkeili kylmän veden vuoksi ja päätti syväjäädytyksen sijaan lämmittää saunan.

Siinä se päivä sitten menikin, sillä saunan jälkeen uppouduin (huonoon) kirjaan ja nukahdin päivän puuhista väsyneenä. Tähän asti päiviini täällä on sisältynyt myös muutama tunti langattoman netin kanssa taistelua, mutta kiitos mokkulan, ne ajat ovat nyt toivottavasti ohi.

Tänään siirrytäänkin sitten viettämään vappua. Sen kunniaksi olisi luvassa ainakin eräs mahtava arvonta ja sitä odotettua huulifoliotutoriaalia. Palaillaan siis taas pian, sillä mitään remuvappua en aio viettää. Yliopistohaalaritkin heitin roskiin merkkeineen päivineen, sillä ne ajat saavat luvan olla lopullisesti historiaa elämässäni. Meikäläinen lähtee hakemaan sen huolletun auton Viialasta ja ottaa sitten rennosti. Mukavaa vappua, mitä ikinä sitten teittekään!:)