Herkuttelu – mikä ihana harrastus! Aina herkuttelua ei kuitenkaan tarvitse harrastaa sisäisesti, vaan suosikkimakujaan voi nautiskella myös tuoksumuodossa. Tosin ei se sisänenkään herkuttelu pahaa tee. Kokosin tähän postaukseen tämän hetken herkullisimmmat kosmetiikkatuotteet ja eksyipä mukaan vähän muutakin. Kertokaahan muuten kommenttiboksin puolella, missä muissa tuotteissa olette havainneet syötävän herkullisen tuoksun. Vinkkejä otetaan vastaan!

Aamusuihkussa herää lempeästi mangon ja passionhedelmän tuoksuja nauttien Yves Rocherin smoothiesuihkugeelin* avulla. Suihkun jälkeen jalat virkistyvät Avonin Mojito-jalkavoiteen avulla. Tuoksu muistuttaa ihanista kesädrinkeistä. Pitäisiköhän soittaa tytöt herkkubrunssille?

Jopa pikainen herkuttelu kaupungilla onnistuu helposti, kun mukana on The Body Shopin suklainen huulivoi. Eikä Fazerin uusi mansikkainen maitosuklaalevykään* käsilaukussa haittaa yhtään. Suklaahan hoitaa sekä ihoa että mieltä samalla kertaa!

Illalla lihaksia rentouttaa lämmin kylpy, jota maustaa kookoksen ja ananaksen avulla Yves Rocherin smoothiesuihkugeeli*. Kylvyn jälkeen vielä vähän kostealle iholle hierotaan Lumenen mustikkavartalovoide*, jonka tuoksu muistuttaa uskomattoman paljon täyteläistä mustikkajogurttia. Sitä ennen hemmotellaan kuitenkin vielä ihoa naamioilla, sillä…

… rentoutumista edistämään hiuksiin levitetään Avonin kinuskinen sheavoihiusnaamio. Kasvot puolestaan nauttivat täysin siemauksin Korresin jogurttikasvonaamiosta. Olipa siinä herkuttelua kerrakseen!<3

*merkityt saatu