Huomenta hilpeät höpönassukat! Tänä aamuna käsitelläänkin erästä aihetta, josta saan parin muun aiheen lisäksi eniten kyselyitä sähköpostitse. Nyt puhutaan nimittäin taas tarroista. Kun sain valita DesignSkins.fisivustolta kannettavaani uuden tarran koristeeksi, tarkistin aivan ensimmäisenä yhden asian. Nimittäin sen, joko MacBookin 11-tuumaiseen Airiin on tarjolla tarrakuoria. Ja olihan niitä! Sekä kanteen että näppäimistöön vieläpä. Kansitarra tuntui kuitenkin omemmalta jutulta, joten valitsin angstiluonteeseeni täydellisesti sopivan kuvan.

Viimeksihän veistelin mattoveitsellä liian ison tarran koneeseeni sopivaksi, mutta tällä kertaa tarra sopi kuin valettu. Vanhan tarran asensin puoli vuotta sitten ja se oli irroitushetkellä edelleen kuin uusi. Reunat eivät repsottaneet eikä tarrassa ollut muutakaan vikaa. Kyllästyin vaan katselemaan päivittäin nelikätistä alastonta miestä.;)