Olen varma, että olen vastannut jo blogiurani aikana tuhanteen tällaiseen haasteeseen, joista viimeisin löytyy täältä, mutta koska vastaukset muuttuvat vähä joka kerta, vastataan nyt taas uudelleen. Tata haastoi minut blogissaan kertomaan, mitkä viisi tavaraa/asiaa hankkisin, jos minulla olisi käytössäni kaikki maailman rahat.

Tätä olen miettinyt itselleni valmistujaislahjaksi. Yves Saint Laurent’n musta Belle du Jour -kirjekuorilaukku antaisi luvan heivata kaikki ne “ihan kivat” mustat clutchit kirppikselle laukkuhyllyiltäni. Nyt pitäisi enää päättää, onko mattapintainen vaiko kiiltonahkainen se oikea minulle. Kiiltonahkainen tuntui omalta, kun vuokrasin sen testiin, mutta mattapintaisen kanssa on enemmän yhteensopivia kenkiä.

Edelleen ne Louboutinin mustat perusavokkaat. Varmaankin mattaisina ja kymmenen sentin koroilla. Mallia en ole vielä päättänyt, sillä yksinkertaisia avokkaita myydään parissakin eri versiossa merkin alla. Tällaiset klassiset avokkaat kävisivät mihin asuun tahansa, tosin näiden kohdalla en myisi muita mustia korkokenkiäni pois.;)

Jep, sitten siirrytään näihin vähän isompiin haaveisiin. Smegin jääkaapista olen haaveillut valehtelematta ainakin kymmenen vuotta. Tällä hetkellä kuumottelisi punainen, vaikka mintunvihreä ja se alkuperäinen rakkauteni eli vaaleanpunainen ovat myös ihania. Omaa asuntoa odotellessa.

Lapponian Planetaariset laaksot -kääty. Edelleen. Aina ja ikuisesti.

Viimeinen haaveeni olisi se kaikista isoin ja kallein. Olisi mahtavaa löytää oma asunto, jonka saisi sisustaa täysin oman makunsa mukaan. Tähän kohtaan oli vaikea keksiä kuvaa, joten jätin sen pois. En välttämättä tahdo edes kertoa asuntohaaveistani sen enempää, mutta sellainen olisi kieltämättä unelmissa.

Tulipa muuten inhimillinen lista! Näiden saavuttamiseksi kun ei vaadita edes sitä mahdotonta lottovoittoa.:)