Nyt on sitten viimeistään aika startata kevään treenikausi! Kampissa tapahtuu nimittäin 30.-31.3.2012 välisenä aikana sekä keskusaukiolla että Nike Helsinki -myymälässä. Jos sporttiaiheiset muotinäytökset, arvonnat ja muu kiva ohjelma kiinnostavat yhtään, kannattaa poiketa kurkistamaan, mitä tapahtuma pitää sisällään. Juontamassa on meikäläisen suosikkinainen eli Vappu Pimiä.

Kaksipäiväisen sporttitapahtuman aikana kaikki kanta-asiakkaat saavat myymälän tuotteista 20 % alennuksen ja kanta-asiakkaaksihan voi liittyä kätevästi myymälässä. Ainakin tämä kauniita treenivaatteita rakastava bloggaaja aikoo vierailla paikan päällä viikonloppuna. Toivottavasti törmätään siellä!

Psst! Voin vinkata, että kaikki myymälässä vierailevat ja itsensä Facebookin kautta paikalle “chekkaavat” saavat kassalta pienen yllätyksen.:)