Viikon paras kuva on Natalta pöllitty juomakuva. Turvaudun jostakin kumman syystä nykyään usein aamuisin kuuman kahvin sijaan kylmään colaan. Indiedaysin synttäriaamuna sainkin zero-tölkin sijaan käteeni light-pullon ja arvatkaapa mitä? Tämä uusi versio on paljn parempaa kuin se edellinen, jota en oikeastaan voinut edes sietää! Mistäköhän ihmeestä voisin muuten löytää oman Jarskin tallentamaan kaikki elämän pienet hetket?

Viikon paras ajatus on Vastuuta!-kampanjan sanoma, jossa nykyinen ihannenainen kyseenalaistetaan. Naisilta vaaditaan nykyään paljon  sekä uran että varsinkin ulkonäön osalta, mikä aiheuttaa tarpeettomia paineita ja johtaa syömishäiriöihin ja masennukseen. Kampanjan tavoite onkin haastaa saada suuret naistenlehdet edistämään terveempää naiskuvaa. Onnistumisprosentti ei tule välttämättä olemaan kovin suuri, mutta tahdon ainakin omalta osaltani antaa kampanjalle näkyvyyttä, jotta ihmiset ajattelisivat asiaa. Vetoomuksesta terveemmän naisihanteen puolesta voi lukea lisää täältä.

Viikon paras välipala oli moduloitu kreikkalainen maalaissalaatti. Perinteiseen kreikkalaiseen lisättiin paahdettuja auringonkukansiemeniä sekä mustia oliiveja, koska minun kreikkalaiseenihan oliivit eivät normaalisti kuulu. Eikö näytäkin täällä landella muuten masentavan lumiselta? Saisivat ne kymmenen lämpöastetta kotiutua tännekin jo hiljalleen.

Viikon blogirakkaus on nuoren pojan blogi nimeltä Picture Puttonen. Olen saattanut hehkuttaa tätä jo aiemminkin, mutta en vaan voi lopettaa hämmästelemästä tämän nuoren miehen taitoja ja kunnianhimoa. Seuraan 17-vuotiaan Mikon valokuvia mielenkiinnolla, mutta kieltämättä herran asutkin kolahtavat usein kovaa. Ja hei, minusta jo pelkästään tuo (muistaakseni peräti itselaukaisimella napsaistu) bannerikuva on ihan täyttä rakkautta!<3