Blogissani vietettiin tammikuussa kiharateemaviikkoa, mutta aion nyt jatkaa sitä jälkikäteen vielä ainakin tämän yhden postauksen verran. Sain nimittäin tällä viikolla kokeiltavakseni Sim Sensitiven pikkuisen Tiny Curl -kihartimen. Testasin kiharaviikolla sekä pienen että ison kartiokihartimen, mutta mielestäni tämä minikokoinen kaveri ansaitsi ihan oman postauksen.

Kihartaminen oli yhtä helppoa kuin isommalla vastaavalla kiharruspuikolla, mutta aikaa meni hieman enemmän. Kihartimessa ei myöskään ole nappia, jolla voisi säätää sen lämpötilaa. Se saattaa olla laitteen miinuspuoli, sillä pienestä koostaan ja siihen suhteutetusta nopeudestaan laite saa vain plussaa. Vaikea muuten keskittyä kiharoihin, kun kuvien valaistus tuo noinkin kauniisti epätasaisen hiusvärin esiin. Kivat sille ja tervemenoa kestoväriostoksille. Ei siis tarvitse erikseen asiasta huomauttaa!:D

Yhteenvetona voisin todeta, että tämä on oikein näppärä matkalaite tai jopa ykköskiharrin lyhyttukkaiselle, mutta tähän “leijonanharjaani” käytän mieluummin täysimittaista kiharrinta. Sellaisella kun saa kiharrettua hiukset kuudessa osassa ihan muutamassa minuutissa. Tämä pikkuinen jää meikäläiselle siis matkakihartimeksi, sellaisena kun tämä on ihan huippu. Ja näitähän myy siis Pretty.fi-nettikauppa.:)