“Hei, te omituiset ihmisolennot!

Olen koko päivän ihmetellyt pahvilaatikkoasunnostani, mitä tässä talossa oikein tapahtuu. Ihmiset ei hymyile, vaan pudistee päitään, niiskuttaa ja pöristää kuonojaan papereihin. Koetan kovasti elää hengessä mukana, mutta villinä luonteena kyllä kieltämättä leikkisin mieluummin. Kurkistelen välillä lipaston takaa, josko joku vaanisi kanssani, mutta minua ei edes huomata. Yhdessä vaiheessa koko ihmislauma jopa katosi jonnekin moneksi tunniksi kuulemma hautaamaan jotain. Itsekin hautasin kerran leluni kakka-astiaan.

Tahdoin vaan tulla kertomaan, että kaikki on kyllä jo melkein normaalisti ja tuo nyyhkivä flanellipöksytyttökin palaa varmasti pian höpöttämään teille. Ensin me kuitenkin kytketään joku tikipoksi. Toivon kovasti, että se on jotain syötävää tai joku kiva leikki.”

Rakkaudella Finski