Koetin varata kampaajaa tälle viikolle, mutta keksin iden niin myöhään, etten päässyt haluamaani paikkaan. Päätin sitten pelastaa hiukseni itse. Vaaleat raidat ovat niin ylikasvaneet, että silmiin sattuu, joten koetin hämätä hiusteni väriä tasaisemmaksi Fudgelta joskus ajat sitten saamani Brunette-värihoitoaineen avulla. Se lupasi hiuksiin väriä sekä kiiltoa yhden käyttökerran jälkeen. Mönjä levitettiin hanskat käsissä pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja huuhdeltiin halutun (maksimissaan kuitenkin 10 minuutin) vaikutusajan jälkeen pois.

Tältä hiukseni näyttivät ennen värihoitoainekäsittelyä raitoineen ja tyvikasvuineen…

… ja tältä värikäsittelyn jälkeen. Raidat eivät peittyneet ihan kokonaan, mutta hiusten yleisväri muuttui tasaisemmaksi ja hieman tummemmaksi. Joku fiksu olisi saattanut hieman suoristaa hiuksia ennen jälkeen-kuvia, mutta kyllä noista värimuutoksen erottaa.

Mielestäni väriä oli todella helppo käyttää. Se oli tarpeeksi paksua, ettei se roiskunut ympäriinsä levitettäessä, mutta tarpeeksi ohutta, jotta se levittyi tasaisesti. Pieni pussi riitti tähänkin tukkaan hyvin. Pyyhe ei värjääntynyt yhtään kuivausvaiheessa eikä kylpyhuoneeseen jäänyt jarruraitoja(:D). Näitä hoitoainevärejä saa muuten myös punaisina, jos tukka kaipaa vähän näyttävämpää muuttumisleikkiä.

Suomalaisista nettikaupoista en nopealla googlailulla näitä väripusseja löytänyt, mutta Fudgen tuotteita myyvät kampaamot ympäri Suomen. Hintaa näillä taisi olla huimat 3.5 euroa per pussi.:)